FatmaKrbkl Efa bıngıldak yazmak istemiş başlıktan tahmin ettiğim kadarıyla, 18 aya kadar normal doktor takibinde misiniz o ne diyor
Merve Efa 19 aylık olmak üzere kızım ve açık hala bıngıldağı. Doktor baş çevresi düzenli büyüdüğü için normal 2 yaşı buluyor bazen kapanması dedi
Efa FatmaKrbkl 10 aylıkken sormuştum sıkıntı yok kapanır demişti o zamandan beri endişe etmedim ama artık kapanmadı diye düşündüm bir dahaki gidişimde soracağım
Efa Ne ara gördünüz ya yanlış yazmışım😂😂 bingildak olacak. Düzeltene kadar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ❤
Efa Koalamm doktorun tavsiye ettiklerini kullandım.. Su anda sadece demir kullanıyorum değerler düşük
E2019 Efa Canım 18 aylık kapanmamıştı 2 yaş kontrolünde kapanmıştı d vit. Devam etmiştim güneşe çıkarabildim mümkün olduğunca ama 2 yaşa kadar normal
Merve Aysel0609 26,5 aylık hala hafif açıklık var. Baş çevresi düzenli büyüdüğü için sorun görmedi doktorumuz :)
NilBensu Merve ya sizin su yorumunuz içimi rahatlattı 21 aylık kızım Daha kapanmadı. Ama 18 aylıkken baska bi sebepten dolayı hormonlarına bakılmıştı sorun yoktu. 💐