İyi günler güzel anneler. Ben 1 sene önce bartholin kistine yakalandım öyle bir ağrı yoktu dünyada sezaryan doğum yaptim ama sanki 10 tane normal cocuk dogurmuşum gibi agri cektim allah kimsenin basina vermesin vajinam hep şişti içi intihap doluydu ve amaliyat olacaktim icini temizliceklerdi allahın hikmetiki amaliyattan 1 gün önce akşam kendiliğinden patladı icindeki suyu patladı ve doktoruma gittiğimde içi boşalmiş suan amaliyata gerek yok altta gulle gibi bir sislik var orasi kalacak çünkü amaliyatla temizlemediğimiz için duruyor o seni rahatsiz etmiyorsa agri olmuyorsa hic canını acıtmayalım dedi bende amaliyat olmadım. Doktorum zamanla geçer dua et yenilemesin dedi öyle birşeymişki zamanla bazi kadinlar amaliyatta olsa yenileme ihtimali varmış ve 1 senedir siskinligim en altta vajinada biraz vardi ama agrim yoktu şu 2 3 gündür sanki hafif şiştiğini hissediyorum ve ne iyi gelir ne yapmam gerekir hic bilmiyorum ilaçlar kullandim hiç fayda etmedi eskisi gibi kötü olacam diye yenilicek diye çok korkuyorum.Başına bu hastalik gelen varmı geciren varmı iyi gelen şeyler nedir nasil tedavi edilir hiç bilmiyorum bilgisi olan yardim edebilirmi şimdiden teşekkürler 🤲