Kaganpasa20 Bebeğim 4 aylik ve başı aşırı sicak. Alindan olcum yapinca 37.7 oluyor vucudu 37 nin altinda oluyor. Bu durumda ne yapmam lazim bana yardimci olur musunz ????
Alya__ela Kaganpasa20 bebeklerin başındaki ates vucudundan biraz daha fazla olur demişti doktor..4 ay 8 gunluguz bizde de ayni🙄
Deletedmom115 Kaganpasa20 Bebeklerin kafası genelde sıcak olur zaten bu normal ateşi yok Yani için rahat olsun
Serap5252 Kaganpasa20 aynı durumdayım başına nemli bez koydum carpol verdim az önce huzursuz hala uyumadı
Kaganpasa20 Alya__ela sizinki kac derece cikiyor? Daha once boyle degildi 4. Ayina girdi Boyle oldu. Diş cikarma evresinde olabilir mi acaba
Melek01 Kaganpasa20 Bizde 5 gün sürdü arada gece 39 olyodu ateşi ben fitil verdim uyutmadan önce banyo yaptrırdım bide şurup verdim okadar hemen gecti
BiciNanaMusi Benimde oğlum 3 ay 12 günlük dün bizimde öyleydi başı diğer günlere nazaran sıcakti kaca kere ölçtum ateşini ama normal çıktı hep bugün normal oldu yine ara ara oluyor neden acaba
Sarelianne Kaganpasa20 bebeklerin vücüt ısısı kafalarında özellikle kata arkasında yüksektir kaç aylık diş çıkarıyorda olabilir :)
Sarelianne Kaganpasa20 İnan’ın bilmiyorum ondan olur ısı Benim kızımda öyle sanırım oda diiş çıkarıyor salyası arttı damatlarına parmağımızla bakabilirmişiz ama ben anlamıyorum pek :) canı yanar diye korkuyorum
LivaLiva Kaganpasa20 o aylarda bizimde öyleydi ve çok korkmuştum doktora yazdım hemen ama normal olduğunu söyledi şimdilerde sıcaklığı normal o ara gerçekten baya sıcaktı ve ben sürekli aceba ateşimi var diye ölçüyordum
Slalaylau Kaganpasa20 bizim de doğduğundan beri öyle koltuk altı 36-36.4 çıkıyor başı da öyle çıkıyor ama sıcak oluyor baya