Canan_sezer Merhaba anneler ben bebegimi wmziriyorum arada sütümü sagıyorum dolaba atıyorum ne kadar saklayabilirim onları nasıl muhavafaza edebilirim bilgisi olan varmı
UrasEgeninAnnesi Canan_sezer buzdolabının alt raflarında 3 gün, dondurucuda 3 ay saklayabiliyor canım. Süt saklama poşetine koy dondurucuda saklayabilirsin
kbrmeva İnternetten baka bilirsin ben bilmiyorum ama dolapta birgün kala biliyor diye biliyorum mesela.ben sütümü sahdigimda direk iciriyorum bebeğime
-Livasmom- Berenkooommm oda sicakliginda 3 saat durunca sanki bozulacakmış gibi geliyor bana 2 saat en fazla bekletip veriyorum… bide midesine soguk gelmez dimi oda sicakliginda bekleyince petek ustune falan koysammi ki
Canan_sezer -Livasmom- -Livasmom- dün doktora sordum bunu özellikle evet 3 saat bekletilebilir dedi ama sen 1 2 saat arası tut yoksa kaldır dolaba tekrar ısıt dedi iki kere ısıtabilirsin dedi eger sür dısardaysa dolaptaki sütle asla karıştırma dedi
kbrmeva Canan_sezer inan isterseniz 5 kere anne olun insan acemi oluyo ikinci doğumunu yaptım.bugun bir aylık oldu hala acemiyim insan bildihini unutuyo diğer kızımda 22 aylık hani arada fazla zamanda yok.ama unutuyo insan bildihini