yaramaz_bocegim
Lovelyprencess
Belirtileriniz tazyikli sütünüz olduğuna benziyor internetten araştırın biraz anlarsınız
Benim kızım da tam 2 ayda yaptı bunu eğitim aldım biraz zor oldu sebebini bulmak ama yavaş yavaş çözüyoruz
1- emzirirken kucağınızda eğilerek vermek yerine arkanıza yaslanıp biraz göğsünuzu yer çekiminden uzak tutun
2- yatarak emzirme pozisyonlarini da deneyin , o bende pek işe yaramadı
3- akışı biraz azaltmak için makas gibi tutun göğsü emzirirken , ise yaramazsa biraz daha sert makas yapın
4- on sağım yapın pompa ile değil elinizle
5- bunlarda ise yaramazsa ada çayı için süt akışını baskilamak için 2-3 bardak tüketin gün içinde
Bana bunlar önerildi yapıyorum yavaş yavaş
Ama sakın sütüm yok demeyin sütünüz siz beyninizde istediğiniz müddetçe var. Bakın ne güzel mama vermiyorsunuz emen bı bebeğiniz var kesin vardır. Ben mama - meme gidiyorum ona rağmen sütüm var kızıma yetecek kadar çok şükür. Göğsün yumuşaması kesinlikle ama kesinlikle sütün olmadığı anlamına gelmiyor artık emzirme vücudunuzun bı işlevi ve göğsünüz terbiye oluyor ilk günler taş gibi dolu dolu hissediyorduk çünkü yeni yeni sutleniyordu şimdi ise göğüs alıştı buna böyle dusunun umarım işe yarar ve sağlıklı emzirmeler yaşarsınız 😊