S-ra Arkadaşlar normal doğum sonrası kendisinde aşırı bel ağrısı olan varmı??? Geceleri ağrıdan kıvranıyorum. Gün içinde eğilip kalkarken bazen sızlıyor. Ağrı kesici krem sürünce masaj yapınca hafifliyor ama kesin çözüm bulamadım🙁
Mom0911 S-ra benimki de aynı oluyor canım,masaj yapınca geçiyor ,yine de sabahları kalkamıyorum çpk ağrıyor,normal doğum yapmıştım bende. 1yıl oldu hala geçmedi
sevimlienerji S-ra canım bende normal doğum yaptım o kadar bel ağrısı yaşıyorum ki sigortaciyim masa maşı isim var o yüzden de çok ağrı oluyor kendimle bebegime sigorta yaptım haftaya gideceğim doktora bel agrım için
Ozgebrar2019 S-ra Benimde ara sıra olur. Eşiminde çok çalışmaktan bel ağrısı daha fazladır. Doktora gitti. Onlarda spor hareketleri veriyor. Hergün düzenli yapmak gerek. Ama eşim yapmıyor o yüzden hala geçmedi beli. İsterseniz siz deneyin hareketleri belki işe yarar
Prenses_annesi22 S-ra bnde sezeryan oldum belım kopuyor sandm egılınce kıtlenıyordum 4 ay oldu hala egılınce dogrulunca agrıyor cok ayakta kalınca agrıyor saga sola dönemezdm çok şükür adet oldum rahatladm megerse oyuzdenmıs agrılar smdı gectı sdce dedtm gbı egılıp kalkarken agrı oluyor okdr tez zmanda gecer ıns hepınızınki parol içebılırsınız doktor önerdi bska bısey yapamam dedı
iyilik80 Bende sezeryan oldum cok kotu sizliyor yuzustu yatamiyorum biraz fazla ayakta kwlinca cok kotu oluyor😞
S-ra Ozgebrar2019 bebekle fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum bende ama düzensiz olduğundan geçmiyor sanırım. Öyle uzun süreli vakit bulamıyorum açıkcası