kubos36 Mom24 benimde iki tane yetim babaları anneleri hamileyken ölüyor genç adam kadın ikizleri bırakıp gidiyor bizim sağlık ocağı hemşiremizin kardeşinin çocukları süt anne arıyoruz dedi rabbim onlara süt gönderdikçe sütümü arttırdı iki küçük kuzum daha var
Dadam Mom24 benim var, arkadaşımızın bebeği, babası kaza geçirdi annesi de onunla beraber kalmak zorundaydı hastanede 3 aylıktı kuzu ben de hem emzirdim hem de 1 ay boyunca süt gönderdim, helal olsun🌼
Dilos01 kubos36 ne güzel benimde babam oldu kardeşim o zamanlar 7 aylıktı küçük kardeşimin de sut annesi var annem babam olduğu icin emzirememisti o an acıyla 😔😔
boncukanne Yok. Halam kızına memesini vermeyi reddetmişti bende o ara lohusaydım süttüm fazla fazla geliyordu çocuğunu aç bırakıp kabul etmemişti nekadar da seçenek sunsak😒 öyle içimde kaldı.
Mom24 boncukanne bazi insanlar böyle işte oysa ne kadar da güzel birsey bir bebeğe 2 damla süt vermek
Anne80 Mom24 çağdas sayılırlar kızım 4 yegenım 7 aylık dedik cocukları değiştirelim emecekler mi bakalım 😂 baktık emdiler ama yegenımde olsa cok farklı geldi🙈
Mu-Mi Mom24 benimde var ben eltimin kızını o da benim kızımı emzirdi böylece süt kardeş oldular eltim hastaneye gitmişti çabuk dönerim diye süt bırakmamıştı çocuk çok ağlayınca kaynanam getirdi emzirdim