Prensesimm2020 Ya gerçekten deli olacağım artık dönmesi çok güzel maşallah 3 ayından beri dönüyor 5 aylık olacağız ama uyurken dönmeye calısıyor sürekli uyutamıyorum gecede öyle hafif uyansın hemen başlıyo dönmeye calısmaya beşiğinin içinde var mı böyle bebişler
HilalGokalp Prensesimm2020 benim ki 4,5 aylık şuan ve yaklaşık bi aydır bu problemi yaşıyorum. Uykusunda döne döne yüzüstü geliyor. Bir gün nefessiz kalacak diye korkuyorum.
Umay_3408 HilalGokalp korkmayın bir şey olmaz yüz üstü yatmaktan benim kızım doğduğundan beridir hep yüz üstü yatıyor şuan 5 aylık 😁
mariecurie20 Prensesimm2020 Artık uykuya her yatırdığınızda o sırada geliştirmekte olduğu becerisini sürekli denemek isteyecek. Artık dönebildiği aklına geldiği için hafif bir uyanmada bile yapacak. Daha yeni kitapta okudum. Benim kızımda sürekli ayağa kalkıyor. Döndüğü ve emeklediği zamanlarda da yapıyordu
Prensesimm2020 mariecurie20 normal uyanıkken maşallah hep yüz üstü kaldıryor kafasınıda ama uyurkende bunu yapmaya calısmasa 😄 sepet beşik olduğu için yer yetmiyor dönemiyo ama sürekli dönmeye calısıyor delecek beşiği resmen bi uyanıyorum çabalıyo dönmeye
Melikee01 mariecurie20 Yazdıklarınızı okuyunca kendi kızımı gördüm resmen aynılarını bız de yasıyoruz. Şu aralar alkıs yapmayı ogrendı gecenler de uykusunda alkıs yapıyordu 🤣 bı ara da de de de diye sayıklıyordu 😅
Prensesimm2020 06082020 dönemiyor ama dönmeye calısıyır sepet beşik olduğu için koyamıyorum yastık daha kötü olur sıkışır kalır ama kafasını hemen kaldırabilen bi bebek döndüğünde çok şükür ama yinede korkuyorum
Avukatannee07 Prensesimm2020 ben artık baş edemediğim için beşiği kaldırıp yer yatağı yaptım orada döne döne takla atarak uyuyor en azından dönemedipi için uyanıp ağlamıyo artık 😬
Prensesimm2020 Avukatannee07 yaa hamakta dönemiyordu şimdi onuda keşfetti orda rahat uyutuyıdum en azında vallahi kafayı yicem artık
Avukatannee07 Prensesimm2020 çok kalitesizleşiyo uykuları maalasef🤦🏻♀️ Zar zor uyutuyodum beş dk sonra dönmeye çalışıp ağlıyordu, müsait yerin varsa yer yatağını denememi öneririm
Waris Prensesimm2020 😂iyi ki bir dönüyorlar değil mi. Artık tutmak çok zor oluypr uyurken altını değiştirirken üstünü giydirirken☺️ Sonra döne döne uyumaya alışıyorlar. Kızım artık bi bakıyorum yüzükoyun dönmüş emziğini ararken o şekilde uykuya dalmış.
Prensesimm2020 Waris dönmeye calısıyo ama dönemiyor sepet beşikte olduğu için bacaklarını attırmaya çalışıyor normal uyanıkken yaptığı gibi ama tam dönemiyor normalde kafasını filan kaldırıyor ama korkuyorum yinede uyku sersemi dönerde kafasını kalıdıramaz diye
Kubragedkl Prensesimm2020 bizde öyleyiz 6 ayligiz gece uykusua yatiracagim zaman cildiriyorum fırıldak gibi mübarek😀 uyuyunca kendi yan dönüyo o sekil rahat ediyor ama.uyanik ve uykuya gecis zamaninda delirtiyor beni minik kuşum😀
Yasemila Prensesimm2020 7 aylık olacağız sol kolunun üzerine dönüyor bazen tam yüz üstü dönüyor ayağımda sallarken tutamıyorum artık. Başını böyle geriye atıyor boynu nasıl rahat anlamıyorum :(
gvnkbr Yeni öğrendiği her yeteneği mükemmel yapana kadar defalarca deneyecektir donemsel. Evde yere koyarak daha fazla vakit geçirmesini saglayabilirsiniz engellemeyin yada korkmayın artık kendini kurtardi hangi pozisyonda uyuyacagina o karar verecek 🤭
Prensesimm2020 gvnkbr uyanıkken istediği gibi yaptırıyorum zaten dönüyor ama uyurken tedirgin oluyorum uyku sersemi kafasını kaldıramaz nefessiz kalır diye