Mine_gzl Kızlar Merhaba! Kızım 1 yaşına girecek ama seslendiğim da bakmıyor, tv de reklamları izliyo mesela seslendiğimde hiç bakmıyo bana yada bi başkasına yada oyun oynarken… yeni doğduğunda işitme testinede yapmıştık sizce doktora gitmeli miyim ?
GoGirl Mine_gzl tv izlerken seslenince bakmiyorsa ona cok kaptiriyordur kendini reklamlar en tehlikesi diyorlar.normalde seslenince bakiyor mu
Mom070 Mine_gzl Odak noktası daha dikkat çekici şeyler demek ki. Mesela reklama odaklı kalıyorsa size bakmaması normal. Mesela yüksek sesle adını söylediniz mi o an?
kckkz- Mine_gzl bebeklerde şöyle bir şey var tek bir şeye odaklanırlar mesela hem bir şey içip hem TV izleyemez bebeğiniz TV ye odaklandığı için sizi duymuyor..işin uzmanı hanimalr vardır burda size daha doğru şekilde anlatır
Mine_gzl Ikrazumra19 çocuk doktoruna bi problem olmayınca gitmiyoruz ama dün kayınpeder deyince dikkatimi çekti. Bugün seslendiğimde bazen bakıyo bazen bakmıyor.
Mine_gzl GoGirl evet reklamlara çok bakıyo adeta büyülenmiş gibi bebek reklamlarına öZellkle. Mesela aptamil oyun uyku bağışıklığın ritmi bu diye aptamil reklamına özellikle takılıyo. Bıgün bende o reklamın sözlerini söylüyorum o reklam olduğunda o zaman hemen dönüp bakıyo bana
GoGirl Mine_gzl bende tv kapali duramam ama reklam basladigi an kapatiyorum tv yi cunku reklam cikinca dikkatini cekiyor.siz de deneyin boyle koreltmesin daha cok kucukler
GoGirl Mine_gzl eger normalde de bakmiyorsa seslendiginizde goturmekte fayda var.tv cok izliyor mu hic acmayin bu tarz seylerde gerilige sebep olabiliyor