Reynizz Arkadaşlar bebeğim 7.5 aylık çiğnemesi için eline ne verebilirim çok korkuyorum çiğnemeyi öğrenemezse diye oğlumda çok çektim hep bulamaç hep kaşık maması yedi bunda aynı hatayı yapmak istemiyorum nolur yardım edin
Araseymen Reynizz pankek,muz,elmayı buharda biraz haşla yumusayinca eline ver yesin canım.oyle öyle öğrenecek
GoGirl Reynizz kofte omlet pankek yiyebilir onlari cignerse zaten alisir elinede verebilirsiniz ben elime 9 10 ay gni veriyorum alisti da.disi de yoktu kofte omlet yerken damagiyla eziyorlar zaten
bicirik Reynizz kahvaltıda falan peyniri falan verirken ezmeyin. Zeytini doğrayıp verin.yemekleriniz çatalla ezin ozaman öğrenir.Benim kızımın dişleri yok ama yiyebiliyor
Reynizz YasemiNYagmur1 aynen bendede o korku var ondan oğluma öğretemedim 4 yaşında çiğnemeye başladı düşünün hep vicdan azabı çektim kızdım kendime şimdi kızımda aynı hatayı yapmak istemiyorum ama işte şu korku beni mahvediyor 😓
YasemiNYagmur1 Reynizz aslında damaklarıyla ezebilirlermiş hatta ben pütürlü veriyorum genelde yutamaz ya da ezemezse çıkartıyor ama bi öksürse hemen ayaklanıyorum eşime sesleniyorum falan aşamıyorum bende çiğneyemez diye korkuyorum ama blender kullanıyorum pütürlü veriyorum şimdilik