tontisbebegim Hiranursare sulu patates, sebzeli bulgur pilavı mercimek çorbası Salata ve limon soslu limonlu kek 🥰🥰🥰
bitterdelisi24 YasemiNYagmur1 salata yogurt tursu 🤨🤨🧐🧐😀 birini koy kız… yogurtmu yıcazz salatamı :) tursumu :)
Hasfa YasemiNYagmur1 😀😀 oh mis buraya bakınca kime misafirliğe gitsem diyorum 😀😀 bebe bi salsa da bizde yapsak 😀
MISRA2021 YasemiNYagmur1 emziriyo musunuz nohut mercimek bebeğe gaz yapar diye ben yemiyorum o yüzden yiyecek yapacak yemek bulamıyorum artık
YasemiNYagmur1 bitterdelisi24 eşim salata çok sever ☺️Bende yoğurdu pilavla çok severim belki turşuyu koymayabilirim bak ona tamam. 🤣😉
bitterdelisi24 YasemiNYagmur1 tamam anlastık ozaman tursu koyma 🤣🤣🤣 yalnız nohutlu pilava bayılırım. yanına ayran yada yogurt ohhh ay bende yapım 🤣🤣 pırasa yapcaktım vazgectım😊
YasemiNYagmur1 bitterdelisi24 anlaştık 👍 bende çoook severim. Yap da ye bence oohh afiyetler olsun bize 😂😂
Sevgi1 Hiranursare imam bayıldı yapcam ben patlıcanı tuzlu suya koydum bide tavuk corbası ebebek için o seviyor 😂
Morlahana Kayınvalideme gidiyorum👰👰 oraya götürmek için kurubiberli soğanlı bir meze yaptım kızıma da enginar yemeği ve erişteli tarhana çorbası
zeynepzeze Mercimek çorbası, tavuk sote, pilav, yaprak sarma ve kuru dolma, salata, magnolia 😊 Çünkü annem geliyoorrr 😂