Aysenurl Bebegim 11 aylik ama duzeltilmis olarak 9 bucuk aylik..Her goren kaynanamda dahil buna neden yürümüyor diyolar..ayakta durmasi lazim diolar..Kafayi yiycem artik gercekten
sevimlienerji Aysenurl her bebeğin gelişimi sevdiği sevmediği yapmak istediği istemediği şeyler farklıdır buna neden bu kadar takılıyor insanlar 🙄 benim oğlum 7 aylık emeklemek hiç istemiyor ama yürümeye çalışıyor buda kimseyi ilgilendirmez zamanla onu da yapacaktır
ikizerkekannesi Aysenurl ikizlerim 14. Ay ve 15. Ayda yürüdü doktor bizzat pramatüre bebekler bazı şeyleri geç yapabilir korkmayın demişti
Yesmmrt Ne alaka.ya her çocuk farklıdır benim oğlumda öyle tembel biraz olabilir canım sıkmasana canını
sevimlienerji Aysenurl tâbi ki değil siz dışarıya gözünüzü kulağınızı kapatın valla bu hayatta kim ne dedi ile yaşarsanız kafayı yersiniz 🙄 sağlıklı olsun da Allah’ın izni ile herşeyi yaparlar
Gamzosgamzos Kizim zamaninda dogmasina ragmen 15 gundur yuruyor 14 ay 12 gunluguz her bebegin gelisimi farklidir ama anlatamazsin ne kadar cabalarsan cabala o yuzde takma he de gec 😂
iki_prens_annesi Ilk oglum 10 aylekken yurudu ikinci oglumda 7 gun snra 1 yasina girck yeni adim atmaya basladi yani tam olark yurumuyo milete bakarsan laflari bitmz cnm takma onun bunun dedgine 🤗😆