aLmisMomSs Merhaba hanımlar bebeğim bir hafta sonra dokuz aylık olacak aventin alıştırma bardağı varFakat bebeğin bununla su içmeyi sevmiyor biberon ile de içmek istemiyor acaba pipetle suluk için çok mu erken ve bebegimi pipete nasıl alıştıra bilirim
mozaik aLmisMomSs benim oglum da içmedi alıstirma bardağiyla. Pipetli suluk çok önceden alsaymişim diyorum. 13 aylıkken aldım. Yanında hüüp diye ses çikarın , icer gibi . Bence öğrenir zamanla. Su içmeyi sevmeyen çocuk , oyun olsun diye iciyor artık.
GoGirl aLmisMomSs ben pipetli suluga 10 aylikken basladim sanirim 11 aya dogru çözdü cunku sıkamam diye sıkmiyodum avent sole bi guc uygulayip bastirdim agzina gidince anladı bi iki sıktim sonra cozdu deneyin bence
Mom299 aLmisMomSs 7 aylık ken kızım hani bu kendinden pipetli bardaklar varya canım benim bebegimde onlardan içiyor asla sukuk ve biberon istemiyor pipetli bardak tasıyorum yanımda yada bardaktan içmeyi seviyor kızım bende içiremiyorum biberondan azına aldıgı gibi ısırıyor biberonu 😆
Zeynepazram Yo erken degil meyvesuyu pipetleri var ya onunla bir bardaga su doldur pipeti icine daldır pipetin agız kısma gelcek kısmı parmagınla kapat suyun icine daldır icine su ceker pipet sonra bebişin agzına koy parmagını cek su agzına aksın böyle bir kac kere yap alısır
aLmisMomSs mozaik Emine195 GoGirl Mom299 zeynepzeze elifiii mermik pekii süper çok teşekkür ederim hepinize önerdiğiniz marka var mı pipetli bardakta?
Emine195 O aylarda biberon sevmedigi icin ve alıştırma bardagını sürekli ısırdığı icin geçiş yapmıştık pipetli alıştırma bardakları var cok kolay alıstı Sütü de artık biberonla degil pipetli bardak da iciyor
zeynepzeze Bebeğim 9 aylıktı benim aldığımda da. Avent pipetli, içemez sanmıştım. Yine de alayım dursun dedim. Denedim hemen içmeye başladı bence sizde deneyin 🙂 Aslında her şeyi biliyorlar gerçekten
Balbocegi Zeynepazram onu burada okumuştum bir iki denedim ama gün içinde çok fazla su içen çocuk, öğretmeye çalışırken az su içmeye başladı. Ben de uğraşmadım o yüzden
mermik aLmisMomSs erken değil. Tam o ay pipetli suluk aldik ve iyi ki almisiz. Benim ablam ogretti kizima icmeyi
Zeynepazram Balbocegi ben 3-4 kere deneyip direk uzattım içmişti hatta cok fazla cekiyo döküyo yarısını
Zeynepazram aLmisMomSs bebedor cok öneriliyor ben avent alıcaktım ama indirimde göremedim hic uygun fiyatlı aldım ilk aldıgımın pipetini koparmıstı kızım dişiyle kesip
Mom299 aLmisMomSs Ben markalı bişiy kullanmıyorum canım 3 buçuk cudan aldıgım 5 liralık pipetli.bardagım var onla içiyor kızım 😅
elifiii aLmisMomSs bir süre philips avent kullandım, sonra tommie tippie 1 sene olmak üzere hiç zarar görmedi cok daha dayanıklı.
mozaik aLmisMomSs “tommee tippee ” aldım. Ters çevirip , sallamadıği sürece damlatma yapmiyor . Memnum kaldım