AybarsKubra 2 haftadır sürekli ana kucağında kendini doğrultuyor bizim kucağımızdayken kendi kendine ısrarla oturur pozisyona geliyor bu durumu yaşayan var mı? Doktorlar ne tavsiye ediyor sevgili anneler..
Aybk AybarsKubra Benim oglumda 2.5 aylıkken basladı o şekilde, doktora sordugumda 4, 4,5 aylık gibi yavas yavas baslarız demişti
pasaninannesi AybarsKubra 2,5 aylıkken kalkmaya başladı 3 aylıkken kucağımızda oturttuk 5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı. YouTube da izledim bi doktoru gelişimine engel olmayın diyordu
Fundaaa Benım oglumda aynı durumda kontrole gdınce sordum daha kucuk sen oturtma ama o oturma eylemı yaparsada engel olma dedı bı kac sanıyede olsa ıstedgını ypsın dedı
Nazlcnkonak Benim kızım da 4 aylık ve hemen hemen 2-3 haftadır oturma isteği var oturmazsam ağlıyor özellikle sabahları uyanınca oturmak istiyor bende destekle oturtuyorum
Ayaz16 pasaninannesi mesela kollarından tutup one dogru getiriyormusun el kol bacak hareketlerinden bahsetmiştim
pasaninannesi Ayaz16 büyüyen bebek uygulaması yüklü orda her ay yapılacak egzersizler var onları yaptırıyorum
AysenurDeniz AybarsKubra benimkide öyle 2.5 aylıktan beri oturmak istiyor 4.5 aylık şuan ben oturtuyorum 3 aylıktan beri kısa kısa aralıklarla 🤷🏻♀️
Sydbll Oğlum 5.5 aylık hep oturmak istiyor kendini kaldırmaya çalışıyor doktor 6 ayı doldurun öyle destekli oturturuz dedi
Deletedmom10 AybarsKubra Benim doktorum kendini kaldırabiliyorsa oturtabilirsin dedi canım. 3.5 aylıktan beri oturtturuyorum.
Mercimek2 AybarsKubra walla önmzdki günlrde de gidicem bizde 3 ay 22 günlğz bizmkide kafayı kaldryr bıraksn izin versn oturck yarım şekilde tam 90 derece değildenoturtyrz çünkü öyle baknmk istyor sıkılyr
babyboydoruk Benim oğlum da 2aylıkken başladı hiç yatmak istemiyordu hep oturmak istiyordu ve yatırdığımız zaman da kendini kaldırmaya çalışıyordu hep suanda 4aylığız oturuyor gayette ben yinede küçük olduğu için fazla oturtmamaya çalışıyorum ama yani 🤷♀️