incinuroktem Merhaba sevgili anneler bugün 9 ay kontrolü için doktora gittik.inek Sütü Bal ve tuz dışında herşey yedirebilirsin artık çocuğa dedi bu konuda sizler ne yazptınız doktoru böyle birşey söyleyen oldu mu ?
1-2 incinuroktem bizde dün gittik. Aynı şeyleri söyledi. İştahsızlık uyku bozukluğu bu ara çok olur normal dedi
DuruveSu incinuroktem doktor söylemedi ama bende artık yavaştan yedirmeye başladım canım. Bizim yemekleri az tuzlu az salçalı yapıyorum şapur şupur yiyo artık bebek mamalarını muhallebilerini pek istemiyor gibi bunların tadını aldıktan sonra :) öyle herşeyi değil tabi ama yiyebileceklerini deneyerek veriyorum . İlk kızımda çok dikkat ettim şimdi yemek konusunda çok zorluyor beni küçük olan öyle olmaz inşallah ☺️☺️
mavisimmm20 incinuroktem bizim sağlık ocağı doktoru da süt verme demisti ama çocuk doktorumuz 6ci aydan beri sütlu muhallebiler yao yedir diyor. 9 ay 22 günlük ama gazlı bir bebek olduğu için herşeyi yediremiyorum malesef
incinuroktem DuruveSu o zaman azar azar bende başlayabilirim baya dikkat ettikten sonra bir anda başlamak korkuttu beni çok teşekkür ederim☺️
incinuroktem SemaBade yedirmediğim için yan etkisi olmadı hiçbir şeyin ama bende azar azar başlayacağım bizim yediğimiz gibi beslemeye çocuğu az yağlı az salçalı tuzsuz yedirmeye
CekirdeksizLimon Bizde tam 9 aylığız kontrolümüze p.tesi gidicez. Kızım aşırı iştahsız normal mi bilmiyorum ama dert edinmeye başladım bu durumu suyu da sevmiyo pipetli alıştırma bardağı denicem
incinuroktem CekirdeksizLimon bizimki de suyu çok sevmiyor normal olabilir alıştırmak için doktor verdiğiniz her ek gıda sonrası su da içirin demişti
EslemEva_23 incinuroktem canım benden bilgi istemiştin bugün gittik doktorumuz şalçalı yağlı hariç herşey ver dedi öncelikle kırmızı et ve kıyma cok vermemi istedi kilosunda dolayı bol bol meyve taze. Suyu vermemi istedi