Dogan5050 Kızlar şuan ıphone 7plus kullanıyorum 4 yıl olacak nerdeyse artık değiştirmek istiyorum da aranızda 11 kullanan var mı? Memnun musunuz öyle kötü gördüğünüz bir özelliği var mı aceba bir sorayım dedim şimdiden teşekkürler 🌸
NiDaAli_o Dogan5050 ben kullanıyorum ve çok memnunum sadece biraz büyük geliyor elime bazen onun dışında kötü hiç bir özelliği yok harika bir telefon 📱 🧿
Deletedmom_36 Dogan5050 bende telefonunu degistirmek istiyorum 7plus benimkide ama onu arkasi cammi sanki 7 den sonrakilerin hepsinin onunun arkasinin cam oldugunu duydum bu yuzden geri duruyorum afikcasi malum kizzim her buldugunu atip kiriyor☺️
Eymensmomm Dogan5050 bende 7den 11e geçtim oku hafta oluyor süper telefon bir sıkıntısı yok evet denildiği gbi hafif büyük ama bile bile o yüzden aldım ben 7nin ekranıda küçüktü ideal bence
Dogan5050 NiDaAli_o büyük telefonları severim ben o sıkıntı değil 😍 mesela ortasında tuş yok ya tüm cam o özelliği iyi mi peki?
Mom622626 Deletedmom_36 bu yorumu görünce çıkartıp baktım, evet cam mış 😂😂 kaç kere düştü alalı hiç bişey olmadı ama benimkine.
Darkrose Deletedmom_36 8plus kullanıyorum evet arka taraf falan full cam ama öyle narin camlardan değil oğlum kaç kere attı ben kaç kere düşürdüm iphone ın camları hassas camlar değil 😊
NiDaAli_o Dogan5050 o çok iyi de bundan sora başka tuşluya alışmak zor olur gbi. Eşimin telefonunu aldığımda sürekli çıkmak için sürüklüyorum ekranı soradan farkediyorum 😅
Deletedmom_36 Dogan5050 ay kilifida hic sevmiyorum ilk 1 ay aman kirilmasin cizilmesin diye kullaniyorum sonra saliyorum😅
Adige3062 Bende samsungdan gelenlerdenim kesinlikle cok iyi kamerasi cok cok iyi kullanmadigim bi cok ozelligi var daha dogrusu henüz kesfedemedigim☺️
Deletedmom_36 Mom622626 benim elime hangi telefon gecse 1 senede Kendinden geciyor😅esim 3 yilda sana aldigim telefonla araba aliedim diyor
Mgorgun61 Dogan5050 ben kullanıyorum gayet güzel ve şık bi telefon tavsiye ederim kamerası müthiş cidden gece moduda çok iyi resmen heryer apaydınlıkmış gibi gösteriyor