heyipekto Anneler vallahi yıldım yok mu bunun çözümü gece emiyor gündüz emmiyor eskiden yarı uykulu emiyordu şimdi o da yok napıcam bilmiyorum
elfozyil heyipekto 7 aylık oldu hala emmiyor uykuda emzirdim hep şimdi onu da yapmıyor sağıyorum kaşıkla besliyorum artık onu da reddediyor besleme şeklim kalmadı bende aşırı derecede yıldım:((
Fatosemir heyipekto 3 aylık oldu yaklaşık bi Aydır emmiyor ne gece ne gündüz her gün yılmadan teklif ediyorum ama karşılığında koca bi çığlık alıyorum 🥺
Ruken_mirali49 heyipekto benim oğlumda öyleydi bunun için ac biraktiğim oldu emmesi için neler yapmadimki. Hele ek gıdaya geçince hepten bıraktı ama son 4 aydirda memeden ayrılmıyor bende nasıl oldu anlamadım kendisi isteyecek ama ne zaman kendileri karar veriyor 🤷🏻♀️
heyipekto elfozyil napıcaz böyle bilmiyorum ki artık kaşık biberon da aldım istemiyor 😒 sağıyorum içiyor biberonla ama sapmaktan gerçekten yoruldum
elfozyil heyipekto kaşık biberon bizde de fayda etmedi keşke benimki biberon alsa onu da almıyor bana besleme şekli bırakmadı ☹️
heyipekto elfozyil o daha kötü yA benımki en azından biberonu alıyor , acaba farklı biberon mu versen
heyipekto Fatosemir peki Ne Ne yapacağız böyle bilmiyorum uğraşıp da tekrar memeye döndüre bilen olmadı mı anneler Bize bir yardım lütfen🙄
Fatosemir heyipekto İnstagram da Dilruba Demirezen var emzirme danışmanı sorulara da cevap veriyor sağolsun ona bi yaz istersen.
Fatosemir Ruken_mirali49 kendisi isteyene kadar sürekli teklif mi ettiniz yoksa zorladığınız da veya aç bıraktığınızda mı tuttu