Japonprenses Hanımlar biraz ayıp olucak k.bakmayin da ben dün duşta temizlenirken rahmimde en ant kısımda dışarı doğru cıkmış pembe et parçaları vardı başına böyle bisey gelen oldu mu acaba dogum yapali 7 ay oldu nedir onlar bilgisi olan doktora mi gitmeliyim ?
Sonsuzmutluluk Japonprenses doğumdan 2 ay sonra farkettim doktora gittim doktor aldı o parçayı ve oraya tekrar üretmesin diye ilaç sürdüm dedi 5 dakika falan sürdü çataldayken aldı. Açıklaması da şuydu vücut kendini fazladan iyileştirdiği için böyle parça üretmiş normal doğal birşey dedi tamamen senin vucudunla alakalı bir durum dedi.yani dikişlerimiz iyileşirken fazladan et üretmiş😄
Sonsuzmutluluk Japonprenses özele gittim aynı günde muayene sırasında aldı parçayı acı falan duymadım sadece kendimi fazlaca kastığım için biraz zorlandım
Japonprenses Sonsuzmutluluk yaa doğum dan önce yapilan alt muayene o kadr berbat can yakici ki alt muayene olmaya korkuyorum
Sonsuzmutluluk Japonprenses rahatsızlık duymuyorsanız kalsın ben görünce korktum öylelikle gittim.hiç cesaretim yoktu o çatala tekrar çıkmaya bi Cesaret toplayıp gittim.ama doktor zararsız vucud kendi üretiyo dedi
Japonprenses Sonsuzmutluluk sizde de kaldı dimi o çatal korkusu🤦♀️ suyum gelio die gittik sular damlaya damlaya çıktım o çatala o acıyı dogumda bile cekmedim cok korkuyorum yo bi zarari olmadi korktum bnde rahmim dışarı mi cıktı bu ne dedim😁
Sonsuzmutluluk Japonprenses ben özel hastane de doğum yaptım ama travma oldu bende ben sancılandım hastaneye gittiğimde 4 5 cm açılmam vardı beni direkt çatala yatırdılar bidaha kaldırmadılar 5 saate yakın çatalda yattım. Çok etkilendim
Japonprenses Sonsuzmutluluk bnde özelde yaptım rezil yerdi yapmz olaydim orda dogumdan sonra yarim saat catalda bekledim yaa beni orda unuttular bebegim bebegim die sayikliyorum 0 narkoz canim yanio ayy kabus gibiydi
Japonprenses Japonprenses b Japonprenses Sonsuzmutluluk ben de ilk gittigimde 4 bucui santimdi acilmam sonra tekrar muayene 7 cm sonra 9 oldu zaten