Burcu77 Merhabalar kızım 25 aylık oldu ve artik memeye daha da bir düşkün tiksindirmek istemedim konustum ama anlamiyor sizler nasil bir yol izlediniz
merve5561 Burcu77 25 aylık kestim konuştum kaç kere anlamadı sabır taşı sürdüm canım hemen bıraktı etkilenmedi de psikolojisi rahat oldu
Asyanurrannesi Burcu77 bende aynı şeyden muzdaribim memeden kesmek istiyorum kızıma anlatıyorum.büyüdüğünü bırakması gerektiğini daha bir sarılıyor 🤣memeye sabır taşı siparişi verdim inşallah birakabilir
merve5561 Burcu77 evet emerek uyuyordu o biraz zorladı zaten şuan yan yana sarılarak uyuyor yanaklarımı severek
Burcu77 1anne1bebe bugün denedim sabir taşını onceden almistim zaten ama kiyamiyordum kullandim aksam kucagimd uyudu bakalim gece ne yapicaz kendi istemedi gorunce
Burcu77 Asyanurrannesi ben onceden almıştım kiyamiyordum dun doktora gittik oda artik sen abla olmussun falan dedi bugün de surdum kendi istemedi igrendi bakalim gece ne olacak
1anne1bebe Burcu77 gece kalkınca su ver cnm ben oğlum ilk gün gece 3 defa kalktı su içirdim geri yattı ağlayınca iradeni kaybetme
Burcu77 1anne1bebe gece pek sikinti yapmadi uyudu hemen bugub cok ağlıyor sanirim meme yok ondan cok huysuz seninkide öylemiydi
1anne1bebe Burcu77 evet cnm ağlasın verme bilsin anlasın ben dedim ki oğlum büyüdün artık abi oldun süt bitmiş memeyi de böcekler yemiş korktu gelmedii