Deletedmom200 Kurban olayım söyleyin hele sizin bebeğinize bu aşıyı kim yaptı ? Sağlık ocağımi çocuk doktorumu
Denizsmom Deletedmom200 çocuk doktoru odasında bir iki damla koydu ağzına sonra bana verdi ben devam ettim
Deletedmom200 Bursaligelin sağlık ocağı yapmıyoruz biz dedi bize ya 😠bide aşıyı siparişlemi aldınız eczaneden
Bursaligelin Deletedmom200 hayir sorduk daha onceden siparis etmek mi gerekli diye elimizde var dediler
Deletedmom200 Denizsmom bize sağlık ocağı ebe yapmıyoruz biz doktor yapicak diyor doktora gidiyorum ebe yapicak diyor neyse bugün alırsanız yapalım dedi doktor oda asi siparişle geliyormuş
Dmtdylr Ben dün yaptridim sarı sarı kusuyor oğlum normal mi devam ederse gel erkenden dedi doktor korkuyorum 😔
Deletedmom200 Dzehra peki aşıyı siparişlemi aldınız veya eczaneden alınca ne kadar sürede doktor vurdu
Dmtdylr Deletedmom200 bilmiyorum ki canım inşallah yoktur😔 emzoeiyorum gazını alırken çıkıyor sarı sarı canım 😔
Eliffff Deletedmom200 evet eczaneyi arayıp söyledik 1 saate geldi hemen yaptırdık. Bizim ebe yaptı hep doktorumuz bende yaparım demişti ama diğer aşılarla birlikte yaptırdık