Sedonay Menenjit ve rota aşısını yaptıran varmı özel aşı oluyormuş devlet karşılamıyormuş ve çocuk doktoru yapıyormuş o aşıyı yaptıran varmı?
Efemm Sedonay menenjiti yaptırmadım rotayı da kendim aldım doktoruma sorup virüs yüzünden gidemiyorduk bir yere doktorum sen verebilirsin dedi rota aşılarının ikisini de ben verdim 3 ayda 5 ayda
sarilokumumm Sedonay rotayı perşembe günü yaptırıcam sağlık ocağında menenjitleri 3. Ayda başlayacam imkanın varsa yaptır
Hasfa Sedonay rota 2 dozuda yaptırdım menenjit 7.ayda olacağız ilk dozu 💕 önemli aşılar aslında devlet kapsamında olmalı 🤷♀️
Arasveannesi68 Sedonay rotavirüs yaptırdm 2 dozluk ama pismanım gereksiz aşılara hiç Güvenim yok her ası sonrası cocukta kalıcı huy değisimi oluyor annelik içgüdüsü güvenmyorum
Naciyedinc Rotanın birinci dozunu yaptırdım. 4 gün sonra ikinci dozu yapılacak. İmkan varsa muhakkak yaptırılması gereken aşılar
Behiyee Üç çocuğum var üçünede rota virüs aşını yaptırdım çok şükür yüksek ateş kusma ishal vs gibi şikayetim olmadı küçük oğlum 4 aylık şuan 2 dozunu yeni yaptırdım sizede tavsiye ederim