civcivininannesi sehribannn evet doğru en iyisi gidip öğreneyim tüm detayları instagramdan olcak iş değil teşekkür ederim ☺️
civcivininannesi EsofmanliSevketHoca söylemedi kii bilgi verirmisiniz dedim ama boşuna dedim sanırım 😂
EsofmanliSevketHoca civcivininannesi Yani saçma olmuş buzun havasını atmış gibi olmuş sadece 🤩 Arkadaşımın merkezi var, şu dönemde bitim anlaşmalı komple vücut 1500 yapıyo mesela yine aklında kalsın, bundan sonra araştırırsan da..
Efemm sehribannn cok sagolunn ewet aynı sıkıntı bazılarını cıkarırım bn içinden de uzun kıl cıkar yara oldu bacaklarım bu yüzden gitmek istiyorum artık teşekkür ederım😊
sehribannn Efemm rica ederim lazer yakıp kurutuyor zannedersem buz lazer hakkında bisey diyemem ama ondan memnun kaldım
civcivininannesi Gok_53 ayyy benimde keşke bitse canım, nasıl bakacağım sitesinden hem siteden bakıp napmam gerekiyor makineyi görme amaçlı mı kafam durdu sanırım bilgim hiç yok diye 😂
Gok_53 civcivininannesi hayır bulunduğunuz şehirde hangi merkezde o makine kullanılıyor onu görürsünüz böylece buz lazer yaptıracaksanız o merkeze gitmeniz gerekiyor . ☺️
civcivininannesi EsofmanliSevketHoca vayyy baya uygunnn 🙈 inşallah düzgün bir yere denk gelirim yaa üzülürüm verilen ücrete …
Purelove civcivininannesi daha dogrusu buz lazer diyip diod lazer kullaniyormus bazi yerler. Soyledigim sitede orijinal buz lazer kullanan klinikler teyitli.
Dn123 civcivininannesi bux lazer 1 sene gittim ama killar bitmedi diğeri alexandır daha etkili diye biliyorum ama buz lazerle daha az canın yanıyor
sarilokumumm civcivininannesi buz lazere gitmiştim ağrı acı olmamıştı 4 seans gittim bacaklar bitti tek tük var belli bile olmuyor yarım kaldı hamilelikten dolayı devam edicem tekrar
civcivininannesi Gok_53 hemen baktım evet çıktı gerçekten peki bu alexandrite makinesi nerede var ona da bakamiyormuyum 😄
BenDeniz civcivininannesi bazı yerlerde buz kazer diyip farklı işlem yapabiliyorlar evet buz lazer mi buz lazer ama sıkıntı şu. Kullandıkları ürünün ucu sadece buz kazere ait bi başlık yoksa buz lazerle alakası yok dikkat edin iyi araştırın
Gok_53 civcivininannesi o zaten çok eski bir sistem olduğu için her yerde bulunuyor 😀 ama hangisi derseniz kıl renginize ve köküne göre seçim yapın . Sarı tüyü alex görmüyor ne kadar görür deselerde onlar kalıyor. sarı yoksa alex kesinlikle . Ama buz lazerle sarı olanlarda gidiyor ☺️
civcivininannesi Gok_53 malesef resmen simsiyah agdayla almama rağmen bir erkek tras olmuş gibi çıkıyor o yüzden bıktım kesin çözüm istiyorum😄