Zazaca Selam kızlar bebeğim 2 ay 6 günlük doğduğunda kuyuruk sokumunda morluk vardı bugün baktım o morluk yok ama popsuna doğru yeşil renkte morluk var.o morluk dağılmış gibi doktora gideceğim ama eşim yok yanımda şuan çok tedirgin oldum sizde yasadiniz mi???
Smrylmzz Doğru anladıysam mongol lekesi o. Bebeğin vücudunda herhangi bir yerde olabiliyo. Genelde popo üstünde oluyomuş. Benim bebeğimdede var. Doktor önemsiz geçici birşey dedi. Birkaç aya azalır merak etmeyin
GmzSnn Mongol lekesi dağılabiliyomuş diye duymuştum benmde oğlumun sırtında war bazen yeşil bazen mor gözüküyo gözüme
Aysenurkd oldugrs1 benim bebeğimde de vardı poposunun iki yanında sanki bi yere çarpmış da morarmış gibi. Şimdi 7. Ayı geçti ve çok şükür kalmadı morluk, sizinki de geçer inşallah tabi doktorunuza da danışmak lazım
GmzSnn oldugrs1 hayır tabiki sağlıksız bir tarafı yok. Tehlikeli birşey değil. We 3 yaşa yaklaşıyoruz geçmedi hala ilk günki kadar net duruyo😌
oldugrs1 Aysenurkd doğduğunda ayak bileklerindede vardı birinde geçti diğeri hala duruyo inşallah bunlarda geçer
Ecrinbzkrt Bizim ıkı popoda ve orta kısımda var doktorum gordu korkulcak bırsey yok dedı eşimdedw varmış zamanla gecıyormus 7aylık oğlum