Helbest49 Kizlar bebegim 2 ay 14 günlük 2 gündür gündüz uykusu hic yok besige koyuyorum uykusu var gözunu kapatiyor 5 dk sonra irkiliyor ve gözlerini aciyor artik uyumuyor gece de sürekli uyaniyor normal de gazli bir bebek neden böyle irkiliyor?
yaseminyaren Helbest49 Kızımda 11 gün yoğun bakımda yatti . Benimki de hic sevmiyordu kundak yapıldığında alismis iki eli kafasinin yanlarında yatıyordu kolik ve cok kusan bi bebekti . Kundak yapıyordum ama rahatsiz oluyordu cikariyordu ellerini bende çözümü yarim kundak yaparak bulmustm çünkü korkutuyorlardi ve sıçrıyordu sürekli ağlıyordu . Sizde yarim kundak yapip deneyin bence alisir öyle
Helbest49 yaseminyaren Tesekkür ederim canim sadece kollarini mi bagladin bir de benim oglumda surekli kusuyor ne zaman geciyor kusmasi
yaseminyaren Helbest49 https://imgyukle.com/i/NEyWk6 Bu sekilde yapıyordm sıçrayip korkmasi azalmisti . Birde ayet-el kürsiyi eksik etmedim basindn hala da beşiğinde. Suan 7 ay 23 günlük bize reflu demisti doktor hala ara ara kusar . Öyle boyle degil fiskirarak burnundan bile geliyordu .
Helbest49 yaseminyaren Masallah cok tatli Allah nazardan korusun 😊 ben de ayetul kursi dinletiyorum kundagi denicem cok tesekkur ederim🌹