sevimlienerji Aysetrkz 5 aylıkken ara ara oturttum gün içinde şimdi 7 aylık desteksiz oturuyor artık yerde de
Aysetrkz Tuba 6 aydan önce kemiği batar diyo büyüklerimiz ama doktor 5 aydan sonra 10 dakika 10 dakika oturabilir yavaş yavaş dedi bilemedim ne yapsam 😊
Aysetrkz Giizz kimi doktor 5 aylıkken 10 dakika 10 dakika oturabilir yavaş yavaş demişti bilgi almak istedim tecrübeli annelerden
Giizz Aysetrkz koltukta yastıkla destekleyip oturtmuştum 5buçuk aylıkken dediğiniz gibi 10 dk şeklinde 😊
tubaozlu sevimlienerji 6 aydan sonra mama sandalyesinde ne kadar oturabilir 1 saat falan otursa sorun olurmu bilmiyorum merak ettm de
bikerem Aysetrkz 3. Bebek olunca gözü kara oluyor insanin galiba 😁 Ama tabi oturma suresi 10 ar dk gibi dusunun haciyatmaz koltugu da var onda oturup oynuyor arada. Cok sukur 3 çocuğuma da birsey olmadi😁
sevimlienerji tubaozlu tâbi oturabilir ben bebeğime kitap falan okuyorum masal anlatıyorum o sırada 1 saat belki daha fazla oturuyor 😊
bikerem edsn1 her cocugun gelisimi farkli oluyor.zaten bebek hem ek gida hem oturma hem emekleme vs icin kendini belli ediyor. Anneler anliyor 😊