Bimgirlilkay Arkadaşlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz önerilerinizi alabilir miyim? Bütün bezleri kullandım nerdeyse ve hepsi sızdırma yaşatıyor gece 2 kez değiştirmeme rağmen çişi çıkıyor
Gencanne_19 Bimgirlilkay ben yeni doğduğunda Molfix kullanmıştım. Sızdırma yaptığı için sleepy e geçtik. Hiç sizdirmazyara vs. Yapmıyor.
Bimgirlilkay Gencanne_19 sleeppy sızdırıyor maalesef denedim 2 çeşidini de 🥺 benim kızım çok mu çiş yapıyor acaba
Alinaninannesi Bimgirlilkay molfix kullanıyorum hiç sızdırma yaşamadım ama yenidoğduğunda çok sık değiştiriyordum günde 10 dan fazla bez değiştiriyorduk Her gece kalkmasında altını alıyordum . Bir ara canbebe de kullandım hediye gelmişti o da gayet iyiydi hiç sıkıntı yaşamadım hatta canbebe de hiç koku sıkıntısı olmuyırdu
MelissaYurtsever Bimgirlilkay Tüm bezleri kullandım sızdırma+pişik yaptı. Prima premiumdan başka kullanamıyoruz
Mevannesi Bimgirlilkay sleepy bio natural bol bol stok yaptık hiç sızdırma yapmıyor çok memnun kaldık daha önce prima be sleepy natural kullandım onlarda sızdırma olmuştu