Aysenurhoca Merhaba anneler. Bebeğim 7 günlük ve doktor biraz sarılık var dedi. Eşim çok panik. Hastaneye gitmeden evde nasıl tedavi edebilirim. Önerilere açığım.
Gencanne_19 Aysenurhoca benim oğlumun da doğduğunda sarılığı vardı. Her 1 saatte emziriyodum. Uyanmiyodu çok çok zor uyaniyodu. Uyanmiyo deyip emzirmemezlik yapmadım. Bı şekil uyandirip emzirdim. 3 haftaya bitti çok şükür sarılığı mız. Yani siz de saatte 1 kalkıp emzirin.
Seherronya Aysenurhoca merhaba . Bizdede vardı sarılık her saat başı emzirmen lazım canım beslenerek geçiyor. Ben sürekli emzirdim 1 hafta sonra kontrole götürdüğümde kalmamıştı
Morfrenk Aysenurhoca sık sık emzirmek inan başka çaresi yok. Eğer uyandıramıyorsanız artık hastaneye götürün ama çocuğu helak etmeyin evde geçer sanıp.
Pasaannesiiii Aysenurhoca uyanmadığında altını açarak uyandırın, sürekli emzirin zamanla düzelir hiç panik olmasın yolun başı daha bunun aşısı var dişi var 🙈
Esracinar-27 Bizde de oldu sık sık emzirmelisiniz çok uyuyacaktir kalkmazsa zorlayın ama değerini doktorda öğrenebilirsiniz tahlil yaptırıp 15 in üstü sıkıntıliymis sarı ışığın altında yatırmak fayda etmiyirmus doktor söylemişti
Sevim_keles Aysenurhoca sık sık emzireceksiniz başka gecmez yarım saate bir emzirin uyanmasa topupunu hafif sıkın burnunu hafif sıkın uyandırın emsin karnı doydukca gececek
DuruAlcin Aysenurhoca sık sık emzirin ya da mama takviyesi yapın bir de gündüz ılık gelen güneş gelen yerde uyutun. bizimkine de hafif demişti doktor kalmadı birşey.zaten bebekler de hafif sarılık hiç olmasa bile oluyormuş. bu normalmiş. 2-3 hafta boyunca sık emzirin tamamdır.
Hazallllllll Aysenurhoca canım bol bol besle pandemi döneminde hastaneye yatış yapmasın sütun az ise mama da takviye et çünkü sarılık idrar ile atılıyor elinden geldiğince uyutma devamlı besle gecicektir inşallah rabbim şifa versin minik bebeğine
Burcu11 Aysenurhoca geçmiş olsun öncelikle panik yapmayın. Ben çok panik yapmıştım. Sık sık emzirin saat başı ..süt sarılığı ilerlemedikcr sıkıntı yok emdikçe düşüyor zaten sarılığı