Nurer Kızlar 2. Ay aşı sonrası neler yaşadınız bebeğim kolik bir bebek biraz zor geçiyor günlerimiz aşı ve sonrasından tırsıyorum biraz perşembe olucaz aşımızı
Morfrenk Nurer benimkide kolikti. 2. Ay açısında tüm gün uyudu emip geri uyudu emdi geri uyudu 🤣 şok olmuştum seninde rahat geçer inşallah
Tubameric Nurer 10 gün önce olduk canım bizde biraz huzursuzdu calpol verdim gece yatırırken rahat uyudu birde üstünü fazla kalın giydirmedim kalın örtü ötmedim ateşi falan çıkmasın diye
Defnesarem Nurer bizimki de gazlı bir bebekti uyumazdi hiç, aşıdan sonra çok uyudu ve çok kaka yaptı korkmuştum açıkçası 🤭 bidaha asi yaptırmam felan dedim ertesi gün geçti 🤭😂😂
Rukiyecavusooglu Ben 2ay aşısını yaptırıp deli gibi 7saatlik otobüs yolculuğuna çıkmıştım 3 /4saat deliksiz ağladı kızım bizi otobüsten atmadiklarina şükür ettim tövbe bir daha aşı olacağı gün evden başka bir yere çıkarsam diye söylenmiştim yol boyu😁😁😁
miraygamze Nurer bizde bugün olduk ilk başta çok huzursuz oldu ve ağladı carpol verdik uyuyor inşallah ateşi filan çıkmaz🤒