Mavikelebekkkkkkk Kizim 3 bucuk aylik . Hala gece yatarken sarip yatiriyorum ellerini oynatinca uyaniyo . Yanlis mi yapiyorum sizce benim gibi saran var mi ?
Asel8 Mavikelebekkkkkkk ya bende sarıyorum 4 buçuk aylık oldu kızım bide gözlerini hafif battaniyesiyle örtüm hep karanlıkta uyuyordu çünkü havalar ısınınca napıcam bilmiyorum 🤷♀️
94z-20u Mavikelebekkkkkkk ben 4 ay kundakladım sonra alıştıra alıştıra bıraktım alışkanlık yapıyormuş çünkü bizde çok sıçrıyorduk ellerini yüzüne getiriyordu falan böle baya rahat uyumuştu
BiberciMoms Oğlum 6 aylık valla ben hâlâ sarıyorum. Sarmayınca hem uyumuyo hemde huysuzlanıyo. Nasıl bıraktırıcam bende bilmiyorum 😂😂
Mavikelebekkkkkkk BiberciMoms Mrvblgc Mrvblgc bynkutan Asel8 Aynen bende biraktiramiyorum ellerini oynatip hep kendini uyandiriyo . Yanliz degilmisim o zman sarmaya devam 😅
Mrvblgc Ben hiç sarmadım ama elleriyle emziğini çekip kendini uyandırıyor 😅 o nedenle bence sarmaya devam edin
bynkutan Sararak uyutup uyuduktan sonra kundağı gevşeltiyorum bı sure sonra uykudayken çıkarıyor kendisi
Mavikelebekkkkkkk SedaMeyra 1 2 dondu ama hala kendini kurtaramadigi icin nefessiz kalir diye reflu yataginda yatiriyorum .