elifhlya Kızlar merhaba kızım 8 ay 1 haftalık ve dünden beri burun akıntısı var (soğuk algınlığına dair başka hiçbir belirtisi yok) geceleri nefes almakta zorlanıyor ve gece uykusu sürekli bölünüyor. Bir tavsiyeniz var mı ?
Jelibon88 elifhlya biraz başini yükseltin yatirirken coldmix damlatiyorum iki tarafina yastiğinin bide gercekten soğani ikiye bölup baş ucuna koymakta benim oğluma iyi geliyor deneyebilirsiniz 😊
Ebruuuuuu Bizde de dün geceden beri aynı sorun var. Serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörüyle çeliyorum hoş ne kadar izin verirse artık 🤷🏻♀️
Hafsaninannesi_ Serum fizyolojik sıkıp temizleyebilirsiniz.Youtube da Osman Gonulal hocanın burun temizliği videosu var uygulamalı tavsiye ederim ben 53 günlük bebeğime yapıyorum çok iyi geliyor
elifhlya Hafsaninannesi_ Yaa onu yapıyorum fakat burun kanalları anlık açılıyor yarım saat sonra yine aynı 😢
Hafsaninannesi_ elifhlya Kuzum benim bebiş de öyle ama böyle böyle iyileşecek üşütmüstür ya da burnundan kusuyorsa o kusmuk kurumuştur tıkanıklık yapmıştır bizim bebekte öyle olmuş
Betulkok elifhlya benim kızımda da aynı şeyleri yaşamıştım hala yaşıyoruz bu ara yine sürekli burnuyla uğraşıyoruz ve yine diş ..
elifhlya Betulkok Yaa ben ilk defa yaşıyorum ve ilk anneliğim acemiyim yani o hırıldadıkça içim sızlıyor ve çok endişeleniyorum 😞😥
elifhlya Hafsaninannesi_ Valla bilmiyorum ama bugün doktor yolu gözüktü bize gidelim bakalım ne diyecek 😓