Premses Anneler mama sandalyesi alırken nelere dikkat edelim ?? Önereceğiniz model marka varsa yardımcı olur musunuz 🙏🏿😇
Aybk Premses bende e bebek ten joie multiply modelini aldım henüz kullanmadık ama kurduk gayet oturaklı ve saglam duruyor 🤗
Baharellezi Premses e bebekten baby plus mama mia model sandalye aldım çok memnunum istediğim tüm özellikler mevcut canım bak istersen 450 tl
Deletedmom42 Premses chicco nun polly modeli, neden derseniz diğerlerinin devrilme riski var bu ağır bir sandalye olduğu için o riski ortadan kaldırıyor, temizlemesi de çok kolay. https://m.n11.com/chicco-polly-luks-mama-sandalyesi-wood-sari-P321619567?gclid=EAIaIQobChMIvoDR8qrr4AIVAuWaCh2Tug17EAQYASABEgIBNvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Premses Deletedmom42 evet ben de korkuyorum devrilmesinden açıkcası iyi oldu bu Öner’i canım sağol ☺️
Papatyam Premses lava bayb navis . Hepsiburada dan almıştım. Memnunum. Akırken minderin olmasına ve emniyet kemeri özelliğine dikkat etmiştim. Bir de çok pahalı ve ağır olsun istemedim. Çünkü evin dört bi yanını geziyorum mama sandalyesi ile :)
Thesra Premses İkea antilop kullanıyorum iyiki almışım çok sade bir model ön masası çok rahat çıkıyor kolayca yıkanıyor küçük yer kaplamıyor en önemlisi heryere taşınıyor olması harika annemlere veya misafirliğe gittiğim heryere rahatlıkla götürebiliyorum