Hafsaninannesi_ Kızlar döküm Ocak demirlerini nasıl temizliyorsunuz , önerisi olan var mı ? Benimkinden yağlar bir türlü çıkmıyor
WillyWonka Hafsaninannesi_ ben beyaz sabunu sıcak suyun içine rendeliyorum limon sikiyorum bir de o suyun içine sirke bir de o suda bekletip ovma teliyle ovuyorum öyle biraz bişeye benziyor😀aslında en güzeli amonyakmis bir poşetin içine demiri koyup amonyak sıkıp bekleticeksin ilk günkü gibi oluyor ama onu alıp denemedim video izledim
WillyWonka Hafsaninannesi_ bir de cif in yeni çıkan ocak Aspiratör temizleyicisi aldığım en iyi yağ cozucu
WillyWonka Hafsaninannesi_ eskisi gibi olmuyor ama baya etkili.amonyak en etkilisi ama onu bende yapamadım daha
Minnossareannesi Kuzumveben bende hemen alıyorum Allah razı olsun hiç çözüm bulamamıştım inşallah temizler bizimkini de
Kuzumveben Minnossareannesi insallah canîm biraz beklesin ama ne kadar beklerse o kadar iyi yani bi kac saat beklesin sonra hafif sıcak su ile temizle resmen akıyor kirler kimyasal biraz acikcasi dikkat et mutfak tezgahina filan