CigdemZeynep Merhaba hanımlar 6 ay sonra 3 yaşına giricek kızım var ve bezi bırakmaya çalışıyoruz bugün sizler nasıl biraktirdiniz ilk çocuk tecrübesizliği neler bekliyor acaba beni bilgi verirseniz çok sevinirim 😍
Prensesler_annesi CigdemZeynep 29 ayliktik kendi istedi canım benim kizim beziji cikarmis haziran ayinda takmak istedim agladi taktirmadi her halde hazir dedim 15 dakika da bir tuvalete götürdüm canim ben 2 ay zorluk yasadim sonra alıştı simdi gece de kalkiyir ama en onemlisi bebegin hazir olmasi yoksa cocuk icin kötü olur korkar hazirsa başla tatlim biz hazirandan beridir bez takmiyoruz
CigdemZeynep Prensesler_annesi Kendi bazen bezi çıkartıyor takmak istemiyor da zorla bezledigim de oldu. Bugün birden bırakalım dedik ama 2 kere lazimliga yaptı 3 kerede üstüne bu seferde ayakları üşüttü sanırım habire işemeye başladı uyuyacak diye bezledim sanırım biraz daha sıcak olmasını bekleyeceğim havanın evimizde zor ısınıyor hasta olur diye korktum şu virüs zamanında hasta olmasını istemedim
Prensesler_annesi CigdemZeynep evet canim sicaklar gelsin de yine baslarsin kendi rahatsizsa zaten bahar da birakir Allah kolaylik versin ama cok sabirli olmaniz lazim ben balkondan buyuk tuvaletini temizledigim günler oldu altina kacirma oldu ama siz sabirli olunca oluyor