Annekizz Kızlar 1 aylık bebeğim 2-3 gündür 10-15 dakika emiyor uyuyor 1 sat sonra tekrar emiyor normalmi kafaya taktım sitres yapmak istemiyorum ama
melektolga Annekizz çok normal bebişler o ayda sadece 4 dk emdiklerinde doyuyorlarmıış bi doktorun makalesinde okumuştum
UrasEgeninAnnesi Annekizz gayet normal bir süre endişelenme annesi. Gece en fazla 3 saat arayla emzirmeye özen göster sadece uyuyorsa. 😊
Annekizz Mom088 Öylemi kuzum içimi rahatlattın sağolasın daha 1 aylık ya hani acaba diyor insan düşünüyor
Mom088 Annekizz Demeyin demeyin gündüz saat başı emziriyorsunuz zaten gece de maksimum 2 saatte bir emzirin doğru yapıyorsunuz
Nur_94 Benimde 1 aylık önceden 2 -3 saatte bir ben kendim uyandırırdım şimdi 10-15 dakka emiyo uyuyo 1 saat sonra bidaha kalkıyo 🙄 ve bu aralar çok gazı var uykuya çok zor dalıyo
Annekizz Nur_94 Dalmasında sıkıntı yok hemen uyuyor acaba dedim uyuduğu içinmi 10 dakka emiyor sadece o yüzden sordum gazımız bizimde var illaki her bebek gibi ☺️
Annekizz melektolga Bende internette memede 20 dakka kalması gerektiğini okudum 1 hafta öncesine kadar 20 dakikal boyunca emiyordu aralıksız sonra 15 dakkaya düştü şimdi net 10 dakika emiyor endişe ettim biran ama içim rahatladı sağolun
Annekizz Sdf123- Ediyorum kuzum ağzına akıtıyorum hatta onuda çıkarıyor sonra uyuyor memede bende doyuyodur diyorum 😊
NurSema01 Annekizz ay benim oğlanda 40 günlük 2 haftadır böyle 10 dk emip 1 saat sonraya kalkıyor sütüm mü yetmiyor hemen uyanıyor diye kafayı yiyecektim 😒 önceden 2 saat uyurdu çünkü tek olmadığıma sevindim şu an 😂🥰
Annekizz NurSema01 Ay iyi bari bende sevindim normal olaymış çok şükür 🙏 Demekki artık çene kasları kuvvetlendi hızlı emiyorlar ve doyuyorlar 🙏☺️
Erayeren Annekizz gayet normal ama sen yoruluyorsun benim bebeğim 32 günlük oda bazen 5 dk emiyor aradan 10 dk sonra tekrar emmek istiyor
dertlikerkenez Annekizz bebeğinizin çenesi güçlendikten sonra 10-15 dakika emmesi çok normal. Memenin %80’ini ilk 5 dakikada kalan son sütü ise diğer 5 dakikada boşaltabilir. Günde 5 adet çişli bez alıyorsanız doyuyordur.