Edaya04 Merhaba anneler suanda 7 haftalik hamileyim 6 haftada doktor kesede bebek göremedigini soylemisti bu hafta bebegi gordu kalp atisini dinledik ama kese sanki bebege gore buyuk boyle olupta herhangi bir saglik sorunu yasayan varmi ?
Ssssssss Edaya04 bana da aynısı oldu canım üç kez gittim ama sağlık sorunu olmadı geç döllenme o yüzden böyle oluyormuş korkulacak bişey değil ama kesesi felan büyük demedi bana
SeverusSnape Edaya04 kesenin bebeğe göre büyük olduğu kanaatine nasıl vardı ki? Zaten kese büyük olur, şu an minicik bebeğiniz. Kesenin içinde ufacık gözükür🤗
EmineYilmaz @Edayahya20 10469976 ilk kez duyuyorum böyle bir tanı siz mi karar verdiniz büyük olduğuna :)
EmineYilmaz Minikuzu “sanki” demiş doktor dedi dememiş! Bir daha mı okusan???? usg kağıdından görmüş kendi bebeği küçük kesenin büyük olduğunu söylemiş!!
cileks EmineYilmaz ya alakasiz olacak ama hep goruyorum sizi forumda resim sizinse sanki ezgi eyubogluna benzoyrusunuz😀
Edaya04 EmineYilmaz dr bir sey soylemedi ben usg kagidindan oyle dusundum basina boyle bisey gelen varmi diye sormak istedim tamamen tecrubesizlik