Alparslanannesi Bebeğim altı aylık olmak üzere tadimlar a başladım bir aydır fakat havuç balkabağı patates hicbiseye ağzını açmıyor yogurtuda kitliyo ağzını açsa bile verdiğimde geri ittiriyo diliyle aç olduğu halde yemiyor
cokcocuklu Alparslanannesi suan bizde de durum ayni eski konusmalara bakayim dedm ne yaziyor dye sizin yorumunuzu gördüm ne durumda suan biraz yemeye basladimi 🤔
Kubra34 Alparslanannesi Başlangıçta çok normal bu durumlar hiç yemeyecek mi diye düşünüp üzülmeyin.Benim kızımda ilk yogurt denemelerinde basbas bagırıp aglıyordu agzına verdigimde şimdi 8bucuk aylık yogurdu görünce sevinçten cıglık atıyor😅
Alparslanannesi cokcocuklu viral enfeksiyon boğazları şişti öksürük anlatamam çocuğumun bütün huyu değişti bir hastalıkta uyuyamıy sürekli ağlıyor iki saniye gözü açık durmuyo
cokcocuklu Kubra34 ne kadar süre sonra istahla yemeye başladı peki ben cok üzülüyorum ya bibay olcak hic yemek istemiyor diliyle itiyor🤔
Mihrimar 7 aylık olduk hala bişey yemek istemiyor ne yapcagımı şaşırdım çok üzülüyorum ve kiloda almiıyor 😔
cokcocuklu Mihrimar hic mi yemiyor sizin de tadim mi yapiyorsunuz yoksa mama yapimina da basladiniz mi
Mihrimar cokcocuklu tadımları bile elle yaptım ben kaşıga zaten agzını açmıyodu şimdi elimede açmıo yemek istemio
Kubra34 cokcocuklu Ben 5.ayda tadımlara başlamıştım ilk ay sıkıntılıydı yani tadım olarak bir iki çay kaşıgı püreleri veriyordum bazen yiyor bazen yemiyordu.Tam düzene aslında 6.ay sonu gibi girdi diyebilirim şimdi maşallah iştahı güzel
cokcocuklu Kubra34 bende 5 aylik basladim suan 21 gün oldu havucu falan hep catalla ezdim biraz pütürlü kaldigi icin mi yemedi acaba hep öğürdü çünkü birde pekmez ne zaman verilebilir siz verdiniz mi acaba