Mom091 Sibel4264 ne kadar verdim hatırlamıyorum. Çokta kullanamadım kızıma dokunmuştu ama kullandığım süre zarfında çok etki etmişti. Hatta bütün gaz damlalarından daha etkiliydi
Almryse Sibel4264 8 saatte bir 5ml verdim Ama verirken saatini kacirmamak gerekiyor duzenli kullanim cok onemli. Ama gercekten cok guzel
Mom091 Sibel4264 içirdikten biraz sonra ağzının etrafı isilik gibi oluyordu. İçindeki bir şey alerji yapıyordu muhtemelen
Almryse Mom091 aslinda Butun gaz ilaclarini verdikten sonra agzinin kenarlarinin silinmesi gerekiyo hepsi aynisini yapiyo
Sibel4264 Almryse bize doktor günde 4 kez 1 tatlı kaşıgı demiş öyke veriyorum neden farklı farklı söyluyor lar ki bu şekılde etki etmez mi acaba
Mom091 Almryse hayır diğerlerinde olmadı hiç. Bir sürü gaz damlası kullanmıştım sadece bu şurupta olmuştu. Bunda keskin bir dereotu kokusu vardı hatta. Acaba dereotundan mı oldu? Diye düşünmüştüm
Almryse Mom091 Benimkindede olmustu doktor verdikten sonra sil demisti sonra oyle yaptim bir daha olmadi
Sibel4264 bitanem123 peki her zaman saati saatine verdiniz mi geceleri bazen kayıyor saati de etki etmez diye korkuyorum
bitanem123 Sibel4264 hayır saati saatine vermedim sadece sabah öğle aksam karnını doyurduktan sonra verdim canım 2 3 gune etki etti hemen bizde
ftsdmrhn Ben damlasını da kullandim. Ama şurubu kesinlikle daha iyi. Biogaia ile birlikte kullandım. 3. Aya girmeden artık gaz sorunumuz bitti.Alttan üstten kendi zasrt zort cikariyo artik
ftsdmrhn Sibel4264 ya dakikası dakikasına vermedim ama her sabah 7-8 arası akşamda aynu şekilde 7-8 arası verdim