Busraata Nerde satılıyor günlük süt altın süt denilen sütle de yoğurt yapılıyor mu ogluma yogurt yapmak istiyorum yapmam lazim daha doğrusu ama süt bulamıyorum 1lt süt kimse getirmiyor,A 101de mi migrosda mi nerede bu sütler kullanan varmi
Rules Busraata tüm marketlerde satılıyor canım 1 litre lik cam şişelerde oluyor günlük süt diye yazıyor üstünde.
Damla29 Busraata ben bimin altın sütünü aldım ve yoğurt mayaladım oğluma bugün 2.günümüzdü severek yedi gayette güzel oldu yarım litrelik kavanoz bitti gbi diğer acık olanlara güvenemedim açıkcası mayasıda normal market yogurdundan mayaladım
Kagansmother Mandıra bulacaksınız suthane de deniliyor bazi yerlerde oraya siparis veriyorsunuz getiriyorlar
Busraata Kagansmother evet ama 1lt getirmiyorlar burda da bir çok yer var 5lt getiriyorlar taze taze her hafta almak istiyorum yolumuz oraya düşmüyor diyorlar ya da gidip almamız gerekiyor marketten bulmak mantıklı geliyor onun yerine en azindan 1lt bulabilirim diye düşünüyorum
Simiyy Günlük sütten süt yapılır evet ama marketlerde var mı bilmiyorum bence migrosta kesin vardır. Torku çiftlik sütü üretmişti mesela kutuda ondan yapılabiliyor.
Busraata Rules gezip bakacagim bugun eşim bulmuş sütçü çok ama 5lt getiriyorlar 5lt çok çok fazla bana
Rules Busraata canım çiğ süt le yapma zaten içerisinde bir sürü bakteri var. Hatta marketlerde satılan çiğ sütleri bile önermiyorlar. Ya günlük süt yada pastörize
tatlisert Busraata bim,şok,A101 de günlük süt bulunuyor. Ben oralardan alıp yapıyorum gayette güzel oluyor 😊
katree Busraata bütün marketlerde oluyor genelde günlük süt pastörize diye. Cam şişede ve genelde kırmızı kapaklı oluyor :) sütaş, içim hemen hemen her markette bulunur