Nurella34 Biz 5 aylıkken başladık ek gıdaya 6.ayımıza girdik ama su içmek istemiyo. Bardak biberon kaşık herşey denedim ama nasıl içirebilirim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Aycan5454 Nurella34 biz 1 aylığız doğduğundan beridir su veriyorum kana kana içiyor :) sürekli su ver mutlaka içer bir süre sonra 🙃
bikerem Nurella34 biz de 4.5 ayligiz kac cesit suluk biberon cay kasigi denedim. 1 ay ugrasmisimdir simdi alisti gece bile iciyor
Pamuk_bebegim42 Nurella34 bizde sizin gibi başladık ek gıdaya bende icirwmiyorum malesef bı de siz şimdi neler yediriyorsunuz bizim tadımlar bitti mesela kahvaltı öğlen akşam nasıl yediriyorsunuz
bikerem Nurella34 inanin ogurup yuzunu eksitiyordu hic umidim yoktu ama oldu😁 darisi size olsun inşallah.
Nurella34 Pamuk_bebegim42 kahvaltı yumurta sarısı pekmez bebe bisküvisi devam sütü karıştırıyorum. Öğle de kaşık mamasının içine muz armut ezip yediriyorum.öğle uykusundan sonra sebze çorbası. Akşam kaşık maması. Ama aralarda da hep emiyo. Acaba emdiği için mi suya ihtiyaç duymuyor diyorum
Pamuk_bebegim42 Nurella34 Olabilir canım ben de öyle düşünüyorum sürekli emmek istiyor zaten bebe bisküvisini kendin mi yaptın canım
vebebek Nurella34 elmadan şekersiz komposta yapıyorum onun suyunu içiriyorum, daha kolay içiyor. İsterse içer zorlama demişti doktor
vebebek Nurella34 geçer bence zaten su aslında içine biraz elma aroması geçmiş oluyor, zaten kaynatılmış su öneriyorlar, kaynarken içine biraz elma dilimleyin sadece kabuksuz, siz de içersiniz😊
Nurella34 Pamuk_bebegim42 hipp veya hero baby organik bebe büskivisi ikiside güzel. Evde yapmaya üşenenlee kulübü üyesiyimde 😅😅😁
Pamuk_bebegim42 Nurella34 Tamam canım sağolasın bende onlardan alıyım evde yaptım ama sevmedi bebeğim hemde kıyır kıyır olmadı