Sevilay80 Kızlar bebegım 5 ay 7 gunluk doktor tadım a baslamalısın dedı. Benım gıbı 5 ayda baslayan var mı ve ne ile basladınız neler verebilirim kafam karışık meyve mı sebze mı baslamalıyım 🤔
Sedaalp Sevilay80 ben 5 aylıkken başladım alışsın diye ilk yoğurtla başladım ev yapımı sonra sırayla 3 gün kuralı ile ilk sebzeleri bitirdim kabak, havuç , patates vb. Sonra meyve sularından verdim 6 aylık oluncada normal kahvaltıya basladim
Sinemmmmm Sevilay80 beb basladm kuzum ilk yogurt verdim ardindan sebzeyle devam ettim aralara meyve ekledm
Mommy_Tugsa Sevilay80 ilk yogurt verdim sonra sebzelerle devam ettim ama doktorum önce sebze vermen gerekiyodu dedi🙄
Mommy_Tugsa Sedaalp benim kızım 7 aylık ama kahvalti vermiyorum gece boyunca uyuduğu icin 7 8 saat ac kalıyo ben direk mama veriyorum ek gıdanın doyurcağından emin olamadiğim icin 🙄 kahvalti olarak ne veriyosunuz günde kac kere mama, ek gıda veriyosunuz bilgi verir misiniz biraz cok acemiyim bu konuda
Mommy_Tugsa Serpilhakan zaten cay kasigi , tatli kasigi , yemek kasigi her gıdayı böyle verdiginizde bide 3 gün kuralı ile, 6 aylık oluyo hatta geciyo bile. Zaten doyurcak kadar değil sadece tadımlık anne sütünü yine alıyo zaten benim fikrim 🤷♀️
Sevilay80 Sinemmmmm bende dun basladım ama armut verdım meyve ile basladım sonra sebze ver dediler once canım
Sinemmmmm Sevilay80 meyveyle baslarsan sebzede zorlanirsin ilk sebze ver 2 3 sebzeden sonra 1 meyve ver sonra geri sebze ver ben oyle yaptim
Sedaalp Sevilay80 buharda haşlayıp çatalla ezip zeytinyağı ekleyip verdim iyi ki sebze vermişim ilk şimdi baya seve seve yiyo