Ye2020 Bebeği 3 aylık olanlar bebeğiniz gündüz kaç defa kaçar dk a uyuyor??? İki gün öncesine kadar gündüz çok az uyuyordu şimdi gündüz uykusu biraz daha arttı???
Dlnilingi Ye2020 uyumuyor gece de uyumuyor 😬 gaz sancıları rahat vermiyor..bırakın uyusun bebeğiniz 😌
mombeto Ye2020 ay maşallah bebeğinize 😍 3 aylık benmkini ben uyutana kadar canım çıkıyor yAllaha yalvarıyorum uyusun artk diye. İnşallah hep böyle güzel güzel uyur evladınız 😂
Ela123 Ye2020 2 ay 21 günlük sabah 5te uyuyor 10da emmeye kalkıyor geri uyuyor 12de tekrar emmeye kalkıyor geri uyuyor 3te kalkıyor dahada sabah 5e kadar uyumuyor
Ye2020 Zeyna_ daha önceki günlerde bağırıyordu ağlıyordu gerçi yine uyanıkken ağlıyorda hani gündüz uykusu azalirmis ya ki azalmıştı şimdi niye arttı diye merak ettim😊
Ye2020 mombeto canim önceleri benimkide bağırıyordu gerçi hala uyanıkken hep kucakta durmuyor önceleri uyumayip şimdi uyumasi şaşırttı beni bir problemmi var mı diye😊
mombeto Ye2020 ateşine bak yoksa bilmiyorum sıkıntı yoktur gibi. Çünkü benmki de bir hafta bakıyorum uyuyor diğer hafta bakmışız çığlık çığlığa çıldırıyorum artık. Şu an nasl ağlıyor emmiyor da neydem ben 😂 artk saldım huni takmama az kaldı hadi hayırlısı😂
PudraKokusu 3 bucuk aykigiz, gunduz 2 uykusu var, memede uyumak simdiki favorisi, uykusu bazen 3 saat bazen yarim saat bazen 15 dk hic belli olmuyor, gazi ve atagi yoksa iyi uyur yoksa süründürür biraz yirgun düştüğü icin uyur
Ye2020 mombeto baktım ateşine belli olmaz buda iki gün uyur belki sonra eski moda tekrar döneriz🤣birde bende iki tane birde kızım var yakında huni işini bende düşünüyorum
mombeto Ye2020 ooo sen kesin huni 😂😘 benm bir tane olmasına rağmen ben perte çıktım 😂 allah yardımcın olsun rabbim kolaylıklar versin