Ebrarliva12 Mrb arkadaslar bebegim 6 ay 12 günlük sadece anne sutu verdigim icin su vermiyorum sizce vermelimiyim. Kilosu iyi oldugubicin ek gidayada baslamadim ek.gidaya baslamalimiyim.ve neyden basliyim bilgilendirirmisiniz
Sisli Ebrarliva12 ek gıdaya başlamalısınız yeni tadım aşamasına anne sütü yavaş yavaş yetmemeye başlıcak tabi doktorunuz ne önerir bilemiyorum da ben su da vermeye başlamıştım ilk havuç patates elma armut muz bunlarla başlayabilirsiniz
Muhasebeciana Ebrarliva12 bence artik baslamalisiniz gecen bir sayfada okudum ek gidaya gec baslamaninda zararlari varmis bebegin gelisimi açısından anne sutu alan bebekler 6 aylikken 3 gun kuraliyla tadimlara basliyor zaten oda yaklasik 1 ay sürecek birsey zaten fazla geçe kalmadan baslayin derim
bburcu Ebrarliva12 doktorumuz bizi ek gıdaya başlattı 4 buçuk aylık kızım. Günde 125 ml su içebilir istediği kadar ver dedi
Sisli Ebrarliva12 buharda haşlayıp vereceksiniz zaten küçük ölçüde bişey bir çay kaşığı kadar vereceksiniz niye yutamasın ki tabi ilk başlarda zor olacak çok affedersiniz öğürcek falan ama bence çok geç zamanlara bırakmayın ek gıda işini sonrasında çok zorlanırsınız
Sisli Ebrarliva12 ilk tadım aşamasını yapın alerji vs olacak mı diye sonrasında onları karıştırıp püreler verebilirsiniz direk çorba verirseniz içine bir sürü şey koyuluyor alerji göstermesi durumunda neyin alerji gösterdiğini anlamazsınız . Hani şuan doyasalık yemicek 7. Aya kadar tadım aşaması olacak sonrasında öğünlerinde doysalık vereceksiniz hani çorbaya erken