1ANNE1MERTEFE Annelerim Kavanoz Meyve ve sebze püreleri Hakkında düşünceleriniz nelerdir Kaç aylıkken veriyordunuz bebeğim 4 ayını içinde şuan 1 haftadır veriyorum ve iştahla yiyor 🍌🍎🥔🥕🍐
2metinaski 1ANNE1MERTEFE Evde taze meyve ve sebzelerle yapıyorum icim rahat yediriyorum 👍 Çok seviyor. Siz de yapabilirsiniz. Hazır kavanoz mamaların içinde haliyle katkı maddesi oluyor çünkü
bitterdelisi24 1ANNE1MERTEFE aslında kucuk kavanzlardan alıp kendın yapabılırsın.. bır elma bır armuttan uc kavanız mama ckıyo . gunde bır tanesını yedıreblırsın. 🌟🌟🌟 bir elma bir armut bi cırba kasıgı irmik.. hepsını suda hasla.. bilenlerden gecır al sana kavanz mama.: bal kabagı muz ayva .. meyveleri istedın gibi kullanablırsın
ipekkizimm 1ANNE1MERTEFE kavanoz mamalarının şirketinde çalışan arkadaşım. İleride bebeğine lahmacun ver bu mamalardan verme demişti. O zamanlar hamile bile değildim. Çok mecbur olmadıkça vermenizi tavsiye etmem😊
1ANNE1MERTEFE bitterdelisi24 yaa aslında şu buharda pişirme aparatı şipariş verdim gelmesini bekliyorum ne kadar doğru yanlış bilemedim ama böyle örnekler benim için daha önemli çok teşekkür ederim 1 kavanoz aldım bitti nerdeyse ben yapmaya başlıycam artık öyle çok araştırdım ki iş pratiğe gelince kalakaldım 😂😂😂
bitterdelisi24 1ANNE1MERTEFE emın ol buda cok pratik hem kılo aldırır hemde saglıklı agzı kapalı oldu zaman uc gun durabilir.. ben buharda pişirme olayına girmedım valal:)
1ANNE1MERTEFE bitterdelisi24 normal irmik mi kullandınız şu tatlısını yaptınız😋yoksa bebek irmiği mi yapim ne kaybım olcak seve seve yaparım ☺️
bitterdelisi24 1ANNE1MERTEFE bebek ırmıgı hıc kullanmadım. normal irmik kullandım kabızlık sorunu yoksa bısey olmuyo 🥰🥰
Eslemmomy 1ANNE1MERTEFE içlerinde çok katkı olduğunu düşünüyorum o yüzden vermiyorum gerekirse kendime yemek yapmıyorum onun için yemek hazırlıyorum
Deletedmom5284 dışarı çıkmak zorunda kalırsam mama yapacak yer bulamazsam diye aldım 30 tane falan, 2 sene zaten sktsi var, zorda kalmadıkça vermem, evde hep kendim yapıyorum avokado muz yaban mersini elma armut herşeyle yapıyorum
Prensinannesii 1ANNE1MERTEFE ben kendim yapıyorum çok güzel oluyor istediğim mryceyipüre yapıuorımpişirdiğim irmiğe veya bebek bisküvisine karıştırıyorum severek yiyiyor