AhsenVeraveannesi Benim gibi yeni doğumdan sonra gelenler buradamııı 🙈 Daha 5 günlüğüz ve süt vermek zorluyor açıkçası ve bu dikiş ağrıları ne zaman geçeeer 🤦♀️😢
Prens_annesi21 AhsenVeraveannesi dikiş ağırları 20 gün kaldı benim 21 gün düştü zorluk çektim ama oğluma baktıkça acıyı unuttum
AhsenVeraveannesi Prens_annesi21 Rahat oturamadığım için tam rahat süt veremiyorum 😢 inşallah bir an önce geçer ve bebeğimle daha çok ilgilenebilirim 🙏
Sevdamavi AhsenVeraveannesi doktor kontrolüne gittiniz mi bugun?bizim bugundu ilk muayene .dikiş sızım geçti benim sabahları kalkarken agrıyor sadece parolla geçiyor
Prens_annesi21 AhsenVeraveannesi bende rahat oturamıyordum doğumun 5 günü dışardaki dikişlerim patladı sonra koltukta yan oturup emzirdim şükür şimdi iyiyim bende 26 gündür doğum yapmışım
AhsenVeraveannesi yademila-48 Korse değilde şal bağladım ama galiba onu hiç umursamıyorum acaba pişman olurmuyum ilerde 🤦♀️
AhsenVeraveannesi Sevdamavi Evet bizde bugün gittik topuk kanı aldılar çok ağladı bende ağladım beraber 🙈 Benim neden dikişlerim ağrıyor anlamadım aslında belkide ben korkuyorum onun için rahat hareket edemiyorum yırtılır açılır diyr çok korkuyorum 😢
yademila-48 AhsenVeraveannesi korse sadece göbek erimesi için değil rahat hareket için iyi bir duruş için dikişlerde ki sızı azalıyor
Sevdamavi AhsenVeraveannesi korkma bol dinlen cok eğilip kalkma agrır normal ani hareket yapma gittikçe azalıcak agrı kesici verdi doktor benim çok agrım olursa içiyorum .hastane de almışlardı topuk kanı saglık ocagında aldırcaz biz de
Prens_annesi21 AhsenVeraveannesi batıkon al eczaneden onu kullan o hemen iyileştiriyor 1. Hafta 10 gün içinde dikişlerin düşer zaten yarası kalıyor oda krem sürsen fito düzeliyor hemen
AhsenVeraveannesi Prens_annesi21 Dikişler düşerken canım acırmı acaba korkuyorum ya 🤦♀️ Fito krem var göğsüm içinde kullanıyorum yara oldular çünkü 🥺
Prens_annesi21 AhsenVeraveannesi dikişler düştüğü zaman hissetmezsin bile ben sabah uyandım baktım içliğimde dikişler insan hissetmiyor bile ama batıkon alsan hemen iyileşiyor kullanırken biraz acıyo ama yaralarını da hemen iyileştiriyor benim yarın 1 ay olacak doğum yapalı ne dikişler nede yaradan eser yok
AhsenVeraveannesi Prens_annesi21 bir arkadaşım daha önermişti o kremi kesinlikle alacağım artık çok teşekkür ederim 🥰🙏
AyseAli_07 Bizde 12 günlük olduk ve halla dikiş acısı çekiyorum kızım desen 2 gündür gece çok huysuz anlamadim neden 😣
AhsenVeraveannesi AyseAli_07 benim bugün 8. Günüm Allaha şükür daha iyiyim hatta evimi süpürüp silmeyi düşünüyorum ara sıra iğne batmadı gibi oluyor ama eskisinden daha iyi sizinkide geçer inşallah 🙏 bebekte benimde öyle sütüm yetmiyor sanıyorum sürekli emiyor korkuyorum 🥺