GokturkAlp -TubAsel- sudo krem pişik önleyici bariyer krem. Pişiği geçirmez aksine iyileşmesini geciktir, pişiği örttüğünden.
GokturkAlp Prensesannesi38 kortizonlu krem kullanmamaya dikkat edin. Hametan yada madecassol hemen geçirir pişiği. Fiyat olarak hametan daha uygun.
denizdekibulut Prensesannesi38 Travazol ve Trosyd ama doktor kontrolü dışında kullanılmaması gerek, fazlası zarar. Hametan mavi, Desitin mor öneririm. Sudocrem oğluma fayda etmemişti ama belki sizin bebeğinize fayda edebilir. Çoğu anne memnun.
-TubAsel- GokturkAlp kızım iki gün önce pişik oldu hemde baya diğerlerinde kortizon olduğu için eczacı bunu önerdi iki kullanıma geçti 👍
Tosbikgiller19 GokturkAlp Benin ikizlerim var ikisi de pişik olduğun da sudocrem sürerim ertesi gün çokk azalmış oluyor. Bizi rahatlatıyor 🤷🏻♀️
GokturkAlp -TubAsel- sudo kremin pişik geçirici kremi çıktıysa bilmiyorum mümkün olabilir. Ne renk kutusu.
aysenurakb Böyle durumlar için kantaron yağı tavsiye ederim anında etki ediyor.bir sonraki alt açmaya kadar sönmüş oluyor
MERAL58 Prensesannesi38 hametan sarı olan birde bepanthol pişik kremleri çok iyi geliyor. Ben ikisini katıp öyle sürüyorum
Mathildamom Prensesannesi38 travazol ve fito kremi karıştırıp günde 3kez kullandık. Tek kullanımda geçirdi. Doktorumuz önerdi
4rfe Benim kizimda dünden beri pisik kakasını yaparken çok ağlıyor ve kanamaya başlamış çok mu ilerlemis doktora gösterelim mi 😔 hametan fayda etmedi mustela ve sudocrem var ama oda pisik önleyici tedavi eden değil galiba