PrensesimDuru Sanırım okullar açılacak ben de ilk defa elektrikli pompadan sağım yaptım ama damla damla geliyor sizce benim süt mü az makine mi sıkıntı yoksa kullanmayı mı bilmiyorum ? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen
Sevdamavi PrensesimDuru ben de de öyle damla damla akıyor ama emzirirken hemen doyuyor ilk sagdıgım da daha azdı zamanla fazlalaşıyor makine de
Nilguny PrensesimDuru bol sağımla düzene girer malesef bebeğin emme şekliyle sağım aynı olmadığı için göğsünüz makinaya alışkın değil zamanla düzelir. 2 saatte bir sağım yapmaya özen gösterin
Sleepwalker PrensesimDuru 20 dk oturarak öne doğru eğilerek sağ canım makinede öyle sağılır meme ucuna dikkat et o makinede meme ucum hep yara olmuştu
Pelopel PrensesimDuru pompa başlığı meme ucunuza büyük ya da küçük geliyor ve sağamıyor olabilir. Makinanın markası da önemli tabi. Sütünüz az olsaydı kızınızın gelişimi kilo alımında zaten kendni belli ederdi. Başlık ya da makina değiştirin. Ama bazı memeler de vardır ki hiç pompaya sağmaya da gelmezmiş.
[silindi] Makinayı nasıl kullandığını bilmiyorum ama damla damla geliyorsa az az geliyordur biberonu dolduruyordur ama hemen dolmaz yani biraz zamanını alır doldurmak sağmak iyi olur süt kanalların açılır
PrensesimDuru [silindi] çok zamanımı alıyor ama kızım da durmuyor ki hızlı gelmesi için ne yapabilirim
PrensesimDuru Naz053 yakalım 15 20 dk sağdım ama damla damla çok az geliyor. Hani sütüm olmasa kızım nasıl doyuyor kilo alımı da iyi.
PrensesimDuru Sleepwalker ne kadar öne doğru eğileyim ? Yapıyorum ama yok yine damla damla. Ben de yara olmasından korkuyorum
Sleepwalker PrensesimDuru 2 saate bir sağıyordum ama deli gibi yeşillik yedim marul özellikle süt yapar 4 litre su iç günlük sütun yağlı değilse siyah zeytin çok ye bebeğin kilo alır hem oturma olarakta koltukta otur hafif eğil çok egilmene gerek yok inşallah sütun gelir ben öyle yaptım meme ucun yara da olursa doğal olarak ayva çekirdeğini suya köy jel kivanima geliyor onu sür
SertapHilal Göğsün sağmaya alışkın olmadığından süt yavaş gelir, zamanla daha iyi sağım yaparsın göğsün alıştıkça