AgentMom FirdevsYoreoglu ikeada vardı. Geçen senelerde bir senedir gitmiyorum ama büyük ihtimalle vardır. Toyzz shopa bakın orada da oluyor.
Cheddar FirdevsYoreoglu filtrede peluş seçenek varsa o şekilde seçin ya da daha genel oyuncak kısmına bakın
esmagok FirdevsYoreoglu trendyolda var ama bence gereksiz fiyat yüksek geldi o yüzden almadım araştırıyorum daha uygun bulursam alacağım
FirdevsYoreoglu Fitifiti dinazor var sadece boyutları istediğim gibi onlardan alacağım ama zürafa yok 🤔
AgentMom FirdevsYoreoglu n11 ve gitti gidiyor da cm Li var . Oraya bak istersen. Senden sonra inceledim ben fil bakıyordum ama zürafa da güzel duruyor.
esmagok FirdevsYoreoglu trendyolda tükenmiş buradan bakın isterseniz Melissa&Doug Dev Peluş Zürafa 140 cm https://www.hepsiburada.com/melissadoug-dev-pelus-zurafa-140-cm-p-HBV00000ERA80?magaza=Atlas+K%c4%b1rtasiye
FirdevsYoreoglu AgentMom evet ya bende çok beğeniyorum hm de dinozarlarda var odasında çok şık durabilir
FirdevsYoreoglu cerennaslann ben bir 60 cm falan istiyorum biraz daha araştırayim olmazsa aliexpersden sipsriş veririm artık
AgentMom FirdevsYoreoglu çiçek sepetinde 130 cm lik ayı 90 TL ye düşmüş. Renklerinde var ona bak istersen