zezeeyyy 19 aylık oğlan çocuğum hiç bir şey yemiyor çok yemek seçiyo hanımlar yok mu bunun çaresi 11,5 kilo bacakları falan kürdan gibi ne yapam ne yedirem ben bu çocuğa 🥲🥲🥲🥲
Gencanne_19 zezeeyyy süt, bebe bisküvisi,muz,ceviz,bal. Hepsini geçir rondodan içir. Kilo aldırır. Tadı da iyi beğenir yani. Onun dışında hurma, avakado,ya da muhallebi bol cevizli baya yardımcı olur kilosuna
Sevilayy_1 zezeeyyy Bi ara çilek sütlaç krep başka hiç bişey yemiyordu dönemsel olabilir mesela şuan peynir hala sevmiyor bende lor yapıyorum içine biraz zeytinyağ ekleyip blender yapım labne yapıyorum bunla krep yapıyorum içine pekmez katıyorum yediği şeylerin içine besleyeci yiyecekler ekliyorum ceviz fındık hurmadan toplar yapıyorum içine biraz labne biraz bal yuvarla hem ara öğün hem besleyeci
AgentMom zezeeyyy benim büyük oğlum da öyleydi yemezdi ama 5-6 yaşından sonra toparlanıp her şeyi yemeye başladı. Zorlamayın sevdiği şeyleri verin sadece. Zorladıkça ters tepiyor. Ne zaman saldım kendimi çocuk toparlandı.
Selmayusuf zezeeyyy 2,5 yaşına hala aynı. Balık yağı hariç denemediğin kalmadı. Ama çocuk doğuştan iştahsız. Seçili şeyleri yer.
Slmnese Oğlumda o aylarda öyleydi. Sadece sevdiği şeyleri yapmanızı öneririm zorladıkça inatlaşıyorlar çünkü. Köfte tavuk et boncuk makarna dışında bir şey yemiyor oğlum diyebilirim. Bunları bile ara ara yemiyor bütün gün aç gezdiği oluyor
zezeeyyy Slmnese aslında hep standart yiyor zaten pilav makarna yoğurtlu çorbaları yiyor bazen de meyve yiyor bu kadar yeni tatlara hiç açık değil koklayıp yemiyor 🙄
zezeeyyy Gencanne_19 muz süt cici bebe çok seviyo gece yatarken de yediriyorum ama gram farketmiyo anlamadım
zezeeyyy Sevilayy_1 evet mantıklı aslında muz cici bebe süt falan çok yiyor aslında ama aşırı hareketi bi çocuk yediği yaramıyor diye düşünüyorum :/
zezeeyyy AgentMom ben de hep sevdiği şeyleri yapıyorum ama hep aynı şeyleri yemiş oluyor farklı bi besin girmiyor mideye zaten yapınca da yemiyor farklı bi tatsa
Slmnese zezeeyyy bu dönemsel bir şey diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben ve artık zorlamıyorum sebze de yesin vs gibi yoksa iyice inatlaşıyor benimle 💆🏻♀️
Gencanne_19 zezeeyyy hmm,aktarlar çocuklara özel kilo alımına yardımcı macun hazırlıyor. Bı gidin isterseniz. Muz,haşlanmış yumurta falan da yiyor mu?
zezeeyyy Gencanne_19 muz 2 3 tane yiyor günde haşlanmış yumurta da yemeye başladı bu ara ağzına sürmezdi