NurR 56 günlük bebeğim hiç böyle uyumazdı dün gece 1 gibi banyosunu yaptırıp yatırdım bu saat oldu hala uyumak istiyo ara ara uyandı tabi altını değiştirip emzirdim geri uyudu hemen çok kısa aralıklarla uyanık kaldı çok da az emiyo uyuya kalıyo ama çiş yapmış oluyo altını açtığımda kaka da yaptı iki kere aç kalmıyordur değil mi? Bide normal mi böyle uyuması ben alışkın olmadığım için anormal geliyo sanırım 2. Aya giriyoruz diye huyu mu değişiyor acaba
premses_annesi NurR kakasını ve cişini yapıorsa beslenmesınde bır sorun olabılecegını tahmın etmıyorum cnm ara ara uyanıp emdıgınr gore karnı tok uyuyodur beneklerımız ılk zamanlar gece ıle gunduzu ayırt edemezler gunduzu gece sanıp uykusunu alıyodur
NurR [bilinmeyen] premses_annesi ben uyandırdığımda emzirme süresi çok az oluyor hemen geri uyuyor ama çiş yaptığına göre yetiyor sanırım ilk defa böyle uyuduğu için bi tuhaf geldi bana ama normalde inşAllah devam eder böyle :)
Miniktavsan [bilinmeyen] 2 saatte bir besle olayında mesela uyandırıyorum 5 dk emip uyuyo beslenmiş oluyor mu bunu anlamıyorum😪 peşinden biberon vermelimiyim onun pesinden
NurR [bilinmeyen] amin orası öyle valla gaz problemini bi atalım rahatlıycaz bizde bu gaz ne emdiriyor ne rahat uyutuyor 😔