BARTUMOM Oğlum 2 aylık sadece anne sütü emiyor 5 gün oldu büyük tuvaletini yapmadı gazi var onu rahatla çıkartabiliyor bir husursuzluğuda yok arada bir sancı gelince kıvranıyor o kadar Kaç güne kadar beklemeliyim yada evde ne yapabilirim
Yldzzzz BARTUMOM 10 gyne kadar normal anne sutu alan bebeklerde.ama cokda miz mizlaniyorsa sutunuzu sagip 1 cay kasigi zeytinyagi karisitip verebilirsinz yada mama kuĺaniyorsaniz ben yapmistm faydasini da gördüm ama direk vermeyin kasikla zeytinyagini.
turgutugra Aynı durumu bende yaşamıştım doktora sorduğumda kabızsa kakası sertse zeytinyağı içirirsin şimdi içirmene gerek yok demişti.. eğer ıkınıp zorlanıyorsa huzursuzsa fitil verebilirsin onun haricinde bugün yarın yapar merak etme 😌
Havuctursusu Benjmde bebegim 2 bucuk aylik, bu ara tuvaletini birkaç gün yapmadığı oldu. Hamurişi cok tükettiğimi fark ettim.😅 biraz daha çorbalara yüklenin, bol su için, kimyon ve rezeneyi birlikte kaynayip icin sutunuzden ona gecer👌 düzelecektir.
BARTUMOM Havuctursusu hepsini yapıyorum kendimde zaten hemoraid oldum katı şeyler yiyemiyorum zeytin yağıda verdim masaj yaptım ama yok daha öncede yapmamıştı geçen hafta ama 3. Gün yaptı